Saturday, April 09, 2016

Dialog Sendiri

Assalamualaikum

Setelah sekian lama tak menjenguk, tiba-tiba rasa macam nak menaip something. And maybe dengan menaip ni akan buat hati lega.

Susah nak percaya orang sekarang. Lagi-lagi bila ada something bad happen to me. Rasa dikhianati tu bukan satu perasaan yang seronok. Tapi ia amat menyakitkan.

Menerima hakikat & digest penipuan orang yang paling kita percaya bukan mudah. And itu suatu perkara yang buat kita agak serabut and rasa mustahil nak buat.

Sebagai manusia yang diberi akal fikiran, rasa ye masing-masing bole berfikir secara dewasa bukan semua orang boleh terima bila ditipu. betul tak?

Hurm.. just wonder how that people do this? Hebat !!

Now just go with the flow, moga Allah terus bantu untuk terus mencari redha NYA.

Amin.

Terima kasih Allah untuk semua nikmat & kasih sayang.

Alhamdulillah.

Mohon doa setiap hari agar tidak melakukan hal yg sama kepada orang lain selepas ini.

In Shaa Allah.


09 04 2016
Sabtu

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...