Wednesday, January 08, 2014

Rindu January 2013

Assalamualaikum

Sekejap tadi baru je tengok facebook dia, bahagia lihat dia bahagia. Tahniah sebab awak dah berjaya lalui kesukaran dan ujian itu. Bangga dengan dengan awak tau! bangga sangat sebab awak boleh berubah menjadi yang lebih baik & tidak sama seperti sebelum ni.

Awak, moga awak terus bahagia & bahagia di samping dia. Jaga hubungan awak dengan DIA, dengan si dia. dan jaga diri awak tu ye. Doa kan juga di sini. moga terus kuat dan tabah untuk lalui semua ini.

Now, baru tahu macam mana rasa nya. rasa lemah, sakit, pedih, lelah.. Penat sangat kan? Mesti awak macam ni jugak dulu kan? Ermmm.. kejam nya masa tu. malu sangat buat macam tu pada awak.

Awak baik, awak ikhlas, awak jujur, awak setia... tak pernah sikit pun sakiti orang lain. Awak jaga hati semua orang. Even orang tu dah luka kan awak pun awak masih nak ambil tau pasal dia and ambil berat pasal dia. Baik nya awakkkkkkk.

Tapi now, semua nya dah berlalu... Setahun dah kan.. kejap je masa berlalu. tapi tiada yang berubah pun. awak je yang berubah kepada kehidupan yang lebih baik. Moga dipermudahkan lagi kehidupan awak.

Thank sebab banyak ajar erti menghargai & tabah. Awak baik mesti awak dapat yang baik. Jangan risau, segalanya okay di sini. ^_^

Allah ada perancanganNYA sendiri. Cukup yakin dengan itu dan percaya semua kesedihan tidak akan selamanya. Moga bakal dikurniakan kebahagiaan seperti awak jugak nanti. amin =)

"Allah tidak pernah diam ketika DIA mengambil satu kebahagiaan kita, Allah hanya sedang mengajak kita bermain dengan kesabaran & mengenalkan kita pada keikhlasan"

dear awak, rindu january 2013..

Maaf !








0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...