Wednesday, May 01, 2013

BurUh CuTi

Assalamualaikum

Eh? Dah malam? perghh rasa sekejap je masa ni berlalu..and today i'm like s GOOD GIRL~~

stay dekat rumah duduk diam diam and pikir pikir masa depan. hahaha. Engko hado? takdo diam... rasa arini ingin bermalasan di rumah, rasa suasana sunyi di rumah amat mendamaikan. cuma agak sepi sikit bila rumah besar tapi penghuni nya just 2-3 orang jer..

Minggu ni nak balik mengundi..Yeay! jom kita UBaH ~~ nak berubah kene betul betul pakat, bersatu dan bekerjasama lepas tu jangan lupe janji & manifesto.. hehehe. Ada orang selalu tanya, AWAK UNDI APA? hahaha undi itu kan rahsia....... so this year 1st time aku mengundi okayyy...*nervous*

pilihan raya kali ni benar benar lain..walaupun aku tak pernah mengundi tapi aku rasa kelainan nya.. mungkin dah 4 tahun masing masing menunggu kan saat ini. tu yang penuh dengan debaran kan.. hehehe

Ingat undi lah Parti yang LAYAK MEMIMPIN...jangan salah pilih nanti ada yang merana..hehehe.

jiwa kita tak kan akan tenang selagi kita tidak memaafkan orang lain. be positif dan ingat lah yang tersayang ;)


LIKE US :  SNE CAPSULE AJAIB 
CONTACT US : 014-3687943 (AISHAH)

bErbaLoi kah?

Assalamualaikum


Hye warga blog semua. Sempena 1hb May 2013 semua orang bercuti meraikan hari buruh sedunia. termasuk jugak la aku yang hanya duduk di rumah then merehatkan diri kerana esok akan mula bekerja semula.

OMG!! bonus is coming aroung, and need some form to fill up~~

as new staff yang baru SETAHUN berkecimpung dalam company itu, aku is like mcm newborn la tak tahu macam mane nak isi kejadah tu..stress MAk mikir camne nak isi mende tu..huhu. Ingatkan just di evaluate jer oleh management then dapat la bonus. wahahaha..upernya nak kene isi macam macam pulak..

dah la sekarang ni sibuk dengan month end closing, system baru yg sangat la baru dan menyusahkan org tu..bertambah la serabut aku memikirkan nya..bukan itu saje, masalah kat luar opis lagi..and now i'm just stay relax and cool sambil memikirkan ape yang terbaik.

for those kat luar sane, nak tnye pendapat la kan...BERBALOI KE aku membayar RM 550 untuk rumah sebesar ini?


dan aku memiliki kemudahan seperti ini :






haa...see! kalau anda rasa berbaloi tak? nak mencari housemate kah nak duduk sendiri??

*sedang dalam dilema*

Mengikut perancangan, aku menjangkakan nak keluar dari umah ni bulan 9 nanti..itu pun kalo menjadi la ape yg diplan. if tak..aku pun tak tau what should i do.. mahal jugak kan untuk kos ini tapi bila pikir ape yg aku miliki aku rasa berbaloi je..cume sekarang ni plan nak menabung..hukhukhuk

so anyone yg baca post ni rajin lah beri komen.. ;)

and jangan lupe LIKE PAGE : http://www.facebook.com/SneCapsuleAjaib

thank you !!


Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...