Monday, April 22, 2013

Ada ape GWIYOMI

Assalamualaikum

so cute..untuk tontonan umum..kalau budak camni buat aksi comel melampau boleh jugak aku terima.
ini, yang dah besar tapi nak buat muka bajet cute!! memang muka mintak penampar...

jom saksikan video ni...selamat malam semua ^^


Teringat !!

Assalamualaikum

Salam semua nya! malam malam camni mesti korang teringat kenangan lama kan?
camtu jugak la dengan gadis..rindu kot ~ kenangan lame tu tak mungkin pudar dari ingatan..
walaupun dah pergi jauh tapi masih segar dalam ingatan.
sape kata tak sayang? sape kata tak rindu.. itu sume bohong kan..
dah menjadi fitrah manusia..semua perasaan itu dikurniakan bagi mereka yang normal.

apa apa pun, hidup mesti diteruskan..nak ke tak nak mesti kena hadapi..yang lepas jangan dikenang..
yang mendatang ni hargai lahh sebaik mungkin.. ^^

thank pada yg sudi singgah and komen diruangan entri ini..
gadis rasa terharu sangat ^^ and gadis tau korang malu nak bersemuka dengan gadis kan..
tu yang rajin drop komen je.. hehehe

btw, gadis nak bitau yg sekarang ni gadis aktif berbisnes SNE Marketing.. di mana product sne ni bagus untuk bantu merawat pelbagai penyakit..then, elok untuk kulit and sistem imunisasi badan..

jika korang ada sebarang masalah kesihatan boleh contact dengan gadis @ Call/sms/whatsapp @ 0143687943. 

LIKE PAGE : SNE CAPSULE AJAIB
BLOG SNE : http://awetmuda1.blogspot.com/



TESTIMONI :




Friday, April 12, 2013

When i'm awake

Hye semua!!
Muncul lagi dengan bawa janji siang tadi..nak rajinkan diri update blog selalu.. :)
Tadi pegi clinic tunggu dekat sejam baru dapat masuk bilik jumpe doctor..
Doctor check perut,check dada check....eh dah mcm lain je cara chevk nya ni kann
Seriau mak!! Haha... takdelah gurau je, doc check perut sbb nk tgk kalo2 ada angin or any infection.
Al maklum lah 2 days before makan ayam kefci yg bru tu pedas sgt smpi infection kat perut..huu
So td,jmpe doc terus kne paksa mkn ubat depan dia jugak then bru dapat ubat and MC...
Now just bole mkn bubur je sebab perut still not in good condition.. doc bagi kita ubat perasa oren tau.
Pulang je dr jmpe doctor tu, mata punya lah mengantuk sampai kan terlelap hingga ke petang.tak sedar ape pun.. and bila bangun je tgk jam dah kul 6.30~~
Badan dah rase okey sikit sekarang...Alhamdulillah :)
Esok wikend,takde plan lagi nk buat ape... minda asyik mintak untuk berehat since dah berminggu busy di opis :(
Pada kawan2 blogger mohon ringan kn tangan LIKE PAGE ----> SNE CAPSULE AJAIB
Ada masalah kesihatan?? Gadis kecil sudi bantu.... call/sms/whatsapp @ 014-3687943 {aishah}


Now active with blog!

Hye semua yg masih rajin berblog! Lama dah rasa nya tinggalkan blog ni..
Mesti ramai yg rindu update dari gadis kecil kan? Heheh (perasan sungguh)

Btw, arini kita cuti sakit... demam :(
Dah berapa hari teruk sgt bekerja plus kene hujan lagi...terus demam
Plan nak amik mc di hari bekerja tercapai.. huhu doa makbul la pulak!!
Nak tahu kenapa dah lame tak update blog ni?
★ sibuk benar dengan tugasan di opis..
★ malam pulak sibuk dengan kawan kawan..
★ wikend pulak kalau tak lepak kat umah keluar merayap.. ish!! Buang masa kan~~

Tapi now! Dah sedar dah, bnyk sgt masa yg ada tak dimanfaatkan dengan betul..so pasni nak rajinkan diri balik update blog kesayangan ni. Kesian dia terbiar.. pada yg rindu gadis kecil berceloteh.. nantikan ye post post terbaru nanti.. kalau tak post boleh lah SOUND kat sini..biar kita ingat sikit janji kita kat blog ...hahaha

Okey lah sampai sini dulu bebelan gadis kecil sebab nak bersiap pegi clinic and amik medical certificate @ MC .. kalau takde ni kang bos kate ponteng kerja pulak..

To all followers, rajin2 la komen and view blog ni balik ye.. :)
Last but not list mohon like page kita SNE KAPSUL AJAIB
If korang ada masalah kesihatan ape saja boleh contact gadis ye..
Nak keterangan lanjut boleh view page di gadis or contact via Call/sms/whatsapp @ 0143687943.

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...