Thursday, January 24, 2013

Tahun baru

Assalamualaikum

dua puluh lima hari dah untuk tahun 2013 ni.. aku baru nak update blog. orang hari hari pun update pasal tahun baru azam baru, aku je yang sibuk memanjang. heee..

Tahun 2012, selamat dah berlalu..terlalu banyak kenangan, cabaran, halangan dan kejutan. tapi alhamdulillah semua nya di lalui dengan baik. Kini banyak dah perubahan dalam life. aku jumpe semula identiti diri aku sebelum ni.

cuma.......aku masih lagi BUJANG!! hahahaha

tahun 2013, segala nya baru.. pindah rumah sewa baru. teman baru.rumate baru..

Alhamdulillah segala nya berjalan dengan baik. aku happy sgt di tahun baru aritu, segala hajat dan impian aku termakbul berkat kesabaran dan kekuatan aku dalam menempuh segala halangan dan cabaran.

kini aku lebih serius dan lebih fokus untuk get what i want. semoga Allah bantu kami untuk lalui semua cabaran yang mendatang dengan lebih tabah. InsyaAllah

today cuti sempena hari kelahiran junjungan mulia Nabi Muhammad S.A.W.

no plan at alls.so just stay di rumah and berehat je. semalam dah penat berstress di opis kan.. tension..

sekarang ni keje makin hari makin load nya. so nak kene manage betul betul kalau tak, mmg akan naik la pressure aku ni. hee ~

ape ape pun Alhamdulillah Allah beri bahagia pada ku sekarang. ^^

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...