Wednesday, October 30, 2013

Make me strong

Assalamualaikum

ketika sibuk menjalankan tanggungjawab di ruangan pejabat, wasap masuk menegur.. tertanya dari siapa? mungkinkah dari  dia yang sangat diharapkan? mungkin tidak sebab dia dah bahagia..

Allah, lemah rasa bila terfikir akan hal itu. sedikit mengusik jiwa. tapi cepat cepat pujuk hati supaya jangan terlalu memikir nanti kecewa datang lagi. ketika ini Alhamdulillah...kekuatan dalam diri kembali mendapat tempat di dalam hati.

Ramai kawan yang perasan, dah banyak perubahan. tak lupa juga ramai yang ambil berat. Alhamdulillah Alhamdulillah.. syukur pada Allah.

Jadi kenapa "kau" mahu rasa sedih dan pilu lagi? orang sekeliling sudah seperti yang kamu doakan. semakin hari semakin bahagia Allah beri. Lepaskan....lepaskan...

Redha, Ia redha Allah itu lebih dari segala gala nya. Tabahkan hati lalui semua ini. Jangan cepat mengalah. mohon...mohon..mohon dan terus mohon.. Jangan biar hati mu kosong.

Allah, terima kasih kurniakan bahagia walaupun cara nya berlainan. Alhamdulillah.

sambil menaip mendengarkan lagu ini. dikenalkan oleh seorang teman ~ yang sangat supportive di alam maya. kata nya ini lagu tema bila rasa down...and after hear it will make u strong!

yes exactly, dengar dan baca lirik nya sekali. kamu akan dapat kekuatan dari situ. InsyaAllah !

moga Allah redha. Rezeki hari ini dari Allah. Alhamdulillah..Selamat malam semua Moga bahagia selalu :)

Jom dengar ;

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...