Wednesday, June 26, 2013

Couple Gaduh

Assalamualaikum


Kebelakangan ni selalu penat dan kurang bertenaga bukan sebab ape pun, tapi sebab hati tak ceria mekar bak bunga matahari yang kembang di pagi hari. hahaha.. Apesal tak tahu. macam takde ape yg memberi semangat untuk meneruskan kehidupan seharian..

btw, orang tu dah kawin dengan pasangan pilihan hati dia. Tahniah !! jaga family tu bebaik jangan perangai mcam budak2 lagi...hehe. semoga Awak bahagia selalu..

tajuk kat atas tu bukan sebab aku yang bergaduh tapi just nak beritahu yang bergaduh ni kadang kadang bagus sebab dengan bergaduh ni la hubungan kita akan semakin erat tapiiii..... alaa ~~ asal ada tapi tapi pulak..

tapi biarlah bergaduh tu secara dewasa and bukan nya budak2 and paling penting pasangan tu kene la faham each other. biar tidak bertempik herik janji masalah lepas tu selesai. mungkin cara yang kasar tu akan menegangkan lagi pergaduhan tu jadi elok la kiranya kita berdiam dulu seketika dan kemudian nya bila dah reda sikit kita berbaik semula.

hurmmm rindu kat somebody yang selalu buat hati ni rasa sayang sangat kat dia..semoga impian ku kali ni termakbul ^^ Ameenn ~~


1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

ayu yahya said...

betul tue sokong...hehehehe...hai awk salam perkenalan....ayu orang baru dalam dunia blog nie jom singgah n follow blog ayu http://qaysaasupplement.blogspot.com

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...