Wednesday, May 01, 2013

bErbaLoi kah?

Assalamualaikum


Hye warga blog semua. Sempena 1hb May 2013 semua orang bercuti meraikan hari buruh sedunia. termasuk jugak la aku yang hanya duduk di rumah then merehatkan diri kerana esok akan mula bekerja semula.

OMG!! bonus is coming aroung, and need some form to fill up~~

as new staff yang baru SETAHUN berkecimpung dalam company itu, aku is like mcm newborn la tak tahu macam mane nak isi kejadah tu..stress MAk mikir camne nak isi mende tu..huhu. Ingatkan just di evaluate jer oleh management then dapat la bonus. wahahaha..upernya nak kene isi macam macam pulak..

dah la sekarang ni sibuk dengan month end closing, system baru yg sangat la baru dan menyusahkan org tu..bertambah la serabut aku memikirkan nya..bukan itu saje, masalah kat luar opis lagi..and now i'm just stay relax and cool sambil memikirkan ape yang terbaik.

for those kat luar sane, nak tnye pendapat la kan...BERBALOI KE aku membayar RM 550 untuk rumah sebesar ini?


dan aku memiliki kemudahan seperti ini :






haa...see! kalau anda rasa berbaloi tak? nak mencari housemate kah nak duduk sendiri??

*sedang dalam dilema*

Mengikut perancangan, aku menjangkakan nak keluar dari umah ni bulan 9 nanti..itu pun kalo menjadi la ape yg diplan. if tak..aku pun tak tau what should i do.. mahal jugak kan untuk kos ini tapi bila pikir ape yg aku miliki aku rasa berbaloi je..cume sekarang ni plan nak menabung..hukhukhuk

so anyone yg baca post ni rajin lah beri komen.. ;)

and jangan lupe LIKE PAGE : http://www.facebook.com/SneCapsuleAjaib

thank you !!


3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Yumida Huda said...

wah..beso nye umah
mmg berbaloi2 byr harga tu
kemudahan di dlm pun ok
teruskn stay kat situ
pastu cari housemate..baru meriah
i x leh dok kat sana..jauuuuuuuh..haha

follow sini..ke 456..jemput singgah ke blog Yumida http://umikasum.blogspot.com

Mysara Ab Rahman said...

kte rasa berbaloi sgt..mmg sgt2 berbaloi!
dlu kte duk umah cm tu kongsi ngn kawan2 rm850 sebulan n umah kosong..
so better stay and cari housemate..so, kurg la ckit bayar

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...