Friday, April 12, 2013

When i'm awake

Hye semua!!
Muncul lagi dengan bawa janji siang tadi..nak rajinkan diri update blog selalu.. :)
Tadi pegi clinic tunggu dekat sejam baru dapat masuk bilik jumpe doctor..
Doctor check perut,check dada check....eh dah mcm lain je cara chevk nya ni kann
Seriau mak!! Haha... takdelah gurau je, doc check perut sbb nk tgk kalo2 ada angin or any infection.
Al maklum lah 2 days before makan ayam kefci yg bru tu pedas sgt smpi infection kat perut..huu
So td,jmpe doc terus kne paksa mkn ubat depan dia jugak then bru dapat ubat and MC...
Now just bole mkn bubur je sebab perut still not in good condition.. doc bagi kita ubat perasa oren tau.
Pulang je dr jmpe doctor tu, mata punya lah mengantuk sampai kan terlelap hingga ke petang.tak sedar ape pun.. and bila bangun je tgk jam dah kul 6.30~~
Badan dah rase okey sikit sekarang...Alhamdulillah :)
Esok wikend,takde plan lagi nk buat ape... minda asyik mintak untuk berehat since dah berminggu busy di opis :(
Pada kawan2 blogger mohon ringan kn tangan LIKE PAGE ----> SNE CAPSULE AJAIB
Ada masalah kesihatan?? Gadis kecil sudi bantu.... call/sms/whatsapp @ 014-3687943 {aishah}


0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...