Monday, April 22, 2013

Teringat !!

Assalamualaikum

Salam semua nya! malam malam camni mesti korang teringat kenangan lama kan?
camtu jugak la dengan gadis..rindu kot ~ kenangan lame tu tak mungkin pudar dari ingatan..
walaupun dah pergi jauh tapi masih segar dalam ingatan.
sape kata tak sayang? sape kata tak rindu.. itu sume bohong kan..
dah menjadi fitrah manusia..semua perasaan itu dikurniakan bagi mereka yang normal.

apa apa pun, hidup mesti diteruskan..nak ke tak nak mesti kena hadapi..yang lepas jangan dikenang..
yang mendatang ni hargai lahh sebaik mungkin.. ^^

thank pada yg sudi singgah and komen diruangan entri ini..
gadis rasa terharu sangat ^^ and gadis tau korang malu nak bersemuka dengan gadis kan..
tu yang rajin drop komen je.. hehehe

btw, gadis nak bitau yg sekarang ni gadis aktif berbisnes SNE Marketing.. di mana product sne ni bagus untuk bantu merawat pelbagai penyakit..then, elok untuk kulit and sistem imunisasi badan..

jika korang ada sebarang masalah kesihatan boleh contact dengan gadis @ Call/sms/whatsapp @ 0143687943. 

LIKE PAGE : SNE CAPSULE AJAIB
BLOG SNE : http://awetmuda1.blogspot.com/



TESTIMONI :




0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...