Friday, April 12, 2013

Now active with blog!

Hye semua yg masih rajin berblog! Lama dah rasa nya tinggalkan blog ni..
Mesti ramai yg rindu update dari gadis kecil kan? Heheh (perasan sungguh)

Btw, arini kita cuti sakit... demam :(
Dah berapa hari teruk sgt bekerja plus kene hujan lagi...terus demam
Plan nak amik mc di hari bekerja tercapai.. huhu doa makbul la pulak!!
Nak tahu kenapa dah lame tak update blog ni?
★ sibuk benar dengan tugasan di opis..
★ malam pulak sibuk dengan kawan kawan..
★ wikend pulak kalau tak lepak kat umah keluar merayap.. ish!! Buang masa kan~~

Tapi now! Dah sedar dah, bnyk sgt masa yg ada tak dimanfaatkan dengan betul..so pasni nak rajinkan diri balik update blog kesayangan ni. Kesian dia terbiar.. pada yg rindu gadis kecil berceloteh.. nantikan ye post post terbaru nanti.. kalau tak post boleh lah SOUND kat sini..biar kita ingat sikit janji kita kat blog ...hahaha

Okey lah sampai sini dulu bebelan gadis kecil sebab nak bersiap pegi clinic and amik medical certificate @ MC .. kalau takde ni kang bos kate ponteng kerja pulak..

To all followers, rajin2 la komen and view blog ni balik ye.. :)
Last but not list mohon like page kita SNE KAPSUL AJAIB
If korang ada masalah kesihatan ape saja boleh contact gadis ye..
Nak keterangan lanjut boleh view page di gadis or contact via Call/sms/whatsapp @ 0143687943.

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...