Monday, February 06, 2012

terangi hati ini

Assalamualaikum

mungkin perasaan ini hanya dirasa buat seketika cuma.
esok masih ada lagi sinar untuk terus bercahaya.
hanya percaya pada NYA

Bantulah hambaMu ini untuk merubah kepada keadaan yg lebih baik
pandulah aku tunjukkan aku.
moga beroleh sinar yang dicari. Aminn

sape sape mahu ke taman syurga
rajin rajin kan diri hadiri kuliah agama tau ^^
petikan dari ceramah agama maulidur rasul arini

salam maulidur rasul ke atas junjungan mulia Nabi Muhammad s.a.w
terus didik hati untuk contohi rasulullah, InsyaAllah =)

Friday, February 03, 2012

sudah jatuh cinta dan tergoda dengan gaya kau


Assalamualaikum



malam malam gini layan pesbuk mesti bosan. manjang orang update status mesti nak emo emo tak pun bitau ape yang dia buat semalam, arini or esok dan mungkin 2 minggu akan datang. 

jadi nya tadi, terus tutup page pesbuk tu bukak blog. Iye blog aku memang tak pemes, entri pulak langsung tak menarik kan. hari hari pikir nak update macam mane, bagi blogger yang singgah sini rasa nak membaca dan terus membaca.....

tapi .... LEPAS BACA MESTI SEMUA TERUS TEKAN X kan? hahahaha


takpe lah, janji korang sudi singgah dan follow blog nie, dengan ada nya follower blog ni akan terus hidup sebab kita berblog hanya nak berkongsi ilmu ... apa apa yang ditaip kalau ada yang baca pun dah dikira bagus. ye dak?

puas berjalan jalan dari satu blog ke satu blog, aku rasa sangat lah tergoda dengan satu blog nie.cara penyampaian nya, berunsur islamic dan disulami dengan kata kata yang selamba tapi tegas. ditambah pula dengan gambar gambar yang sangat menarik.

syokk wooo ~ ^^

rasa kagum and bila dah masuk page dia rasa nak lama-lama je kat situ. Hehe .. cer korang pulak try jenguk ke sana yer ^_^

Wednesday, February 01, 2012

beza antara orang selangor dan kuala lumpur ....

Assalamualaikum



sekejap jer masa berlalu kan. arini dah masuk bulan februari ^^ ~ rasa macam baru je list down azam 2012 tup-tup dan abis sebulan.. So camne azam korang dah tertunai ke untuk sebulan nie? Haha semoga usaha untuk memenuhi azam tu berlipat ganda di bulan ini dan seterusnya =))


1 February 2012

hari wilayah

orang kEY EL cuti 

orang SELANGOR keje 

tapi saya pulak orang negeri sembilan kerja di selangor..

ape kes? ^^

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...