Tuesday, June 19, 2012

Emergency Leave

Assalamualaikum


Happy tuesday everyone. esok dah rabu yeay !!

arini terpaksa emergency leave sebab masalah tak diduga telah berlaku.. sob sob  Tatkala hati malas nak pegi keje macam macam pulak yang menjadi. semalam malas nak iron baju sebab pikir kan kat opis tak banyak keje nak di buat, so aku mula bosan. dan bila bosan mula malas dalam semua hal.

paksa bangun mandi, paksa jugak bawak kereta. setiba di lampu isyarat yang entah ke berapa.. 

Duuummmmm!!! bunyi kuat dari arah tayar belah driver.. kereta mula hilang kawalan dan harus dibehentikan. aku yang mula panik, terus benti di tepi jalan.

tapi, keadaan seperti tak mengizinkan kereta ku untuk terus berada di situ. so nak tak nak, aku terpaksa jugak pandu secara perlahan ke arah tepi dan akhirnya berjaya membawa kereta ke satu lorong yang tak banyak kereta. 

Alhamdulillahh ^^

Hurm... tayar kereta pecah akibat langgar pembahagi jalan .. sob sob !! padahal tayar baru tu... bukan rezeki ler tuh. REDHA !!!

Then call kawan kawan.. Alhamdulillah di sini lah untung nya ada ramai kawan. di kala susah senang sentiasa ada bersama :) Thanks to all of you yang sudi membantu..

Pada hero dua orang yang bertungkus lumus tukar kan tayar pagi tadi sampai keluar peluh jantan mereka thank alotss ~ hehehehehe

esok dah kene masuk keje semula.. Hope okey lah di opis nanti :)


* tayar kereta banyak jenama. 4 tayar 4 jenama *





3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ciannya.. sbr ea..

RazFiRa said...

sabar ea... duit boleh dicari, tp keselamatan diri tu yg penting :)

hajar said...

saya bercita2 utk mc esok buat pertama kalinya thn ini.... hehehe

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...