Thursday, May 24, 2012

Cinderella dgn putera raja

Assalamualaikum

Update!

baru balik dari kelas kaunseling kat uitm shah alam. so seronok since jumpe sume ahli kelab. borak borak sampai tak sedar jam dah berbunyi. kalo zaman cinderella, dari kete kuda berhias dah bole bertukar jadi labu semula dah. hehehehe. nasib la aku bawak iswara buat dari besi :)

tapi kan, dalam keseronokan ada kesedihan sebab ada orang cemburu ! dia jeleskan aku bila aku mesra dengan kawan kawan. just nak mintak satu perkara je dengan dia please please please understand me, I kenal peers lagi lame dari i kenal U. so tolong faham dunia I is Peers family. I sayang kelab i tu.

walau ape pun u nak kata, i tetap akan pegi.lagi lagi sekarang ni U and I just a friend only. so i ada hak nak buat ape yg i nak selagi i rasa perkara tu tak salah . tak payah nak merajuk sgt dengan I sebab I ada U and U ada I .


perghh ~ ape yang I  U I  U memalam ni cik kak oi ? pegi tido lah. Jom niat puasa. esok kita puasa lagi.





selamat malam :)


tata ^^

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kelab kaunseling? cam yui..suka join semua aktviti mereka.

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...