Tuesday, March 06, 2012

penganggur terhormat

Assalamualaikum

sudah 5 hari aku tidak bekerja, gara-gara notis sebulan jadi 24 hours. BUKAN DIBERHENTIKAN tapi aku SENDIRI NAK BERHENTI cuma bos offer cuti awal tanpa tunggu sebulan notis tu.... So, sebagai manusia yang tidak pernah melepaskan peluang yang ada, aku terus grab the oppotunity even aku tau ape akibatnya selepas itu.

tapi aku bangga dengan diri aku sebab dah buat keputusan yang betul, iyelah nak buat ape kita stay di tempat yang kita rasa tidak bole blaahhhhh sangat sangat. Hidup ini ada pilihan, either kita nak dengan tak nak jer. if boleh tahan stay if not leave it with notis.. hahahaha

so now, aku lah penganggur terhormat! sedang mencari peluang pekerjaan yang baru. sesape yang ada dengar or memang ada keje nak bagi aku tu inform la ye. komen kat sini pun takpe... Just nak mencari peluang yang ada je. Kalo dah memang rezeki kita, xkan lari ke mana kan. ye tak? so aku akan usaha sedaya upaya aku mencari pekerjaan yang halal di sisi NYA.

semua di luar sane, doa kan saya ye semoga mendapat pekerjaan dengan kadar yg segera.. Aminn ^^

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

nuyui a.k.a miss YUI said...

try tgk mudah..kdg2 situ ada kerja yg ok..

cam yui skg, dpt tau dri mudah juga =)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...