Friday, February 03, 2012

sudah jatuh cinta dan tergoda dengan gaya kau


Assalamualaikum



malam malam gini layan pesbuk mesti bosan. manjang orang update status mesti nak emo emo tak pun bitau ape yang dia buat semalam, arini or esok dan mungkin 2 minggu akan datang. 

jadi nya tadi, terus tutup page pesbuk tu bukak blog. Iye blog aku memang tak pemes, entri pulak langsung tak menarik kan. hari hari pikir nak update macam mane, bagi blogger yang singgah sini rasa nak membaca dan terus membaca.....

tapi .... LEPAS BACA MESTI SEMUA TERUS TEKAN X kan? hahahaha


takpe lah, janji korang sudi singgah dan follow blog nie, dengan ada nya follower blog ni akan terus hidup sebab kita berblog hanya nak berkongsi ilmu ... apa apa yang ditaip kalau ada yang baca pun dah dikira bagus. ye dak?

puas berjalan jalan dari satu blog ke satu blog, aku rasa sangat lah tergoda dengan satu blog nie.cara penyampaian nya, berunsur islamic dan disulami dengan kata kata yang selamba tapi tegas. ditambah pula dengan gambar gambar yang sangat menarik.

syokk wooo ~ ^^

rasa kagum and bila dah masuk page dia rasa nak lama-lama je kat situ. Hehe .. cer korang pulak try jenguk ke sana yer ^_^

4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

zuk zuhaiza said...

alamak malunye blog sy ade kat sini =.=

tak layak pun nie.

takdelah islamik mane pun. baru belajar bertatih. time kasih yaa.. nie sy anggap sbg sumber kekuatan sy jugak.

nuyui a.k.a miss YUI said...

bukan mudah nk wat org jatuh cinta pd blog..hihi.

farah hanim said...

yeke best
hehe
nak try jengok gak :D

cik najihah said...

thanks kamu..
follow juge.. :)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...