Wednesday, February 01, 2012

beza antara orang selangor dan kuala lumpur ....

Assalamualaikum



sekejap jer masa berlalu kan. arini dah masuk bulan februari ^^ ~ rasa macam baru je list down azam 2012 tup-tup dan abis sebulan.. So camne azam korang dah tertunai ke untuk sebulan nie? Haha semoga usaha untuk memenuhi azam tu berlipat ganda di bulan ini dan seterusnya =))


1 February 2012

hari wilayah

orang kEY EL cuti 

orang SELANGOR keje 

tapi saya pulak orang negeri sembilan kerja di selangor..

ape kes? ^^

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

..cik gugu.. said...

untunglah gitu ;)

KuNanGKuNanG said...

sy org selangor,keje di selangor tp cuti ikut KL..so sempena hari wlyh ni sy pun off jg...:)

myzamar said...

kehekeh...kl sekarng dh dikre negeri la...

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...