Saturday, January 07, 2012

WeLcoMe 2012 !

Assalamualaikum

sesi edit mengedit masih lagi berjalan seperti biasa. Saje amik mood tukar wajah blog. Yelah dah name pun tahun baru kan. semua pun nak lah baru :) Azam baru? ermmm bab yang ini pasti lah ada baru kan, cuma tertunai ke tak je lah. hehehe

ape-ape pun, perjalanan tujuh hari di bulan Januari 2012 ni aku dapat rasakan ia berjalan dengan baik. kadang-kadang tu aku terpikir, hati nak kene tenang dulu baru la perjalanan hidup tu pun akan tenang. betul tak? 

bukan ape, since masuk 2012 ni even masih belum not so well tapi i'm happy sebab ia nya masih teratur dan setiap hari pasti Allah akan tunjukkan hikmah kenapa sesuatu tu terjadi. Alhamdulillah....

so, jom kita jalani kehidupan ni dengan perasaan yang positif. takde pikir negatif. biarlah ape orang nak buat kat kita tapi kita doa yang baik je untuk orang tu. hehe

sekarang nie, aku dah penat nak pikir hal perasaan orang lain jadi nya baik kita jaga diri and tingkah laku supaya orang akan senang dengan kita. cuba pikir, sape lagi nak ubah diri kita kalau bukan diri kita sendiri. kan?

Just nice to all maka hidup kita jugak akan nice. 

itulah slogan hidup aku ^^

semoga perjalanan hidup aku sepanjang tahun 2012 ni cantik seperti kaler-kaler clip dalam gambar atas nie.amenn ^^

5 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Ezy Chiaki said...

selamat tahun baru..
=)

RazFiRa said...

semoga tahun 2012 ni amalan kita lebih baik dari tahun2 lepas :)

hepi new year babe! :)

mysara said...

smga thun ni lbey bek dr thn sblmnyer..:)

aimie amalina said...

selamat tahun baru akak :)
weee
semoga hdup kita lbh ceria macam klip kertas tu :))

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt thn bru yer sis..

tak trlmbtkan??

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...