Wednesday, January 11, 2012

terSaLaH Anggap



Assalamualaikum.


bila bercerita tentang hati pasti ramai yang kurang pasti kan. sama ada hati kita ni suka ke tak kan! lagi-lagi melibatkan hubungan berlainan jantina nie... nape mesti ada rasa suka, sedih, marah, benci bila kita mula ada rasa sayang di antara kita erk?

itu adalah FITRAH MANUSIA

bila kita takde perasaan camni means kita TAK NORMAL ..perasaan camni mesti akan ada dalam diri seseorang manusia even sekelumit pon.. sebab kita dah dijadikan macam tu. so nak tak nak kita tak leh lagi tanya kenapa mesti ada perasaan macam tu..

tapi bila berbicara soal nye HATI nie, aku kadang-kadang pun tension jugak. lagi - lagi bila melibatkan lelaki. tak dinafikan memang ramai lelaki yang aku kenal sekarang nie tapi itu hanyalah atas nama nye kawan. if ada yang menganggap lebih tu, itu adalah salah dia sendiri . Herrmmm ~

ada masalah yang melibatkan hati. tak bole tangguh lama-lama... esok mesti selesaikan segera.. 



geng ! please lah, jangan keruhkan keadaaan T__T


2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mslh ht ni kena amik masa skit..huhu.

Apik Pehe said...

apik pun tengah mengalami masalah hati sekarang

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...