Sunday, January 29, 2012

kawan lama

Assalamualaikum

Betul lah, belajar dari pengalaman. Kawan BOLEH jadi kekasih tapi kekasih TAK BOLEH jadi kawan. betul kan? kat sini bukan lah nak cerita pasal kekasih lama or kekasih baru. tapi perihal seorang kawan.

kami kenal sejak tingkatan 1 lagi, dia seorang yang ganas lagi brutal memang tak layan perempuan. kurus keding je. tapi kami sempat sekelas sampai tingkatan 3 je pastu dia pindah sekolah.

Masa tu budak tak mumayis lagi, so normal la if tak amik tahu sangat pasal kawan-kawan nie. Haha. pung pang pung pang belajar sampai la universiti. Jodoh tu kuat, kami jumpa semula di UITM shah alam.

but, mase tu aku and dia dah pun final year. so masing-masing sempat nak bertukar no phone je lah and tak jumpe lagi dah pastu. tapi jodoh tu kuat lagi.. jumpe semula masa reunion sekolah. Happy ^^

kami rapat sejak dari aritu. bersms - call - chat di YM - chat di FB .. makin hari makin rapat.. tapi hanya atas nama kawan.. tidak lebih dari itu. sehingga lah satu kejadian..................



miscommunication 

terus masing-masing dah takmo bertegur sapa. dari mesra jadi tegang. hurm, itulah aku kata kalo berkawan dengan lelaki ni tak boleh langsung ada perasaan ape-ape even mesra terlebih sekalipun. if tak mesti akan jadi macam ni bila something happen. 

so now, kau semakin jauh dan kehidupan ni semakin sunyi. ape-ape pun maafkan aku sebab tak bitau kau awal-awal pasal tu and really hope kau bagi aku peluang untuk give an explain. bukan aku nak pun jadi macam nie. 

aku mengaku semua yang jadi memang salah aku. :(



0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...