Tuesday, January 31, 2012

blog uPdate .......

Assalamualaikum

Pagiiiii semua! rini seronok beronok di opis sebab boleh buat keje dengan aman damai. Boss takde anak boss pun takde jugak. takde lah stress sangat. tapi time mereka ni takde KEJE aku ADA lah pulak. tapi bila time mereka ADA keje aku manjang TAKDA jer. Haisshhh ~ sigh sigh =_="

Ape agaknya MOTIF pergi keje tapi takde keje? cukup tak berkenan situasi tu, kalo takde boss takpe jugak ni manjang kene perhatikan 8 jam sehari. dah ler takde keje terpaksa pulak buat-buat ada kerja.. Hahaha...

selalu nye aku akan , berjalan-jalan satu opis sambil bawak kertas. jumpe orang kat department lain even opis aku ni kecik je ponnn. konon macam ada keje la kan... dan bila dah bosan dan penat berlakon sangat aku akan melepak kat meja receptionist sambil borak-borak. Hahahahaha  

selesai dah update di waktu orang lain sibuk dengan acara bukak hamper . banyak woo hamper kat opis aku nie. nak snap picture malas pulak. so korang imagine je la erk. kene tutup dulu jap lagi kantoi ! Huhu 



padahal tadi dah kantoi berpesbuk di opis dengan senior, nasib dia xmarah just minimize kan page tu je. Haha larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ^^


2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

emy|farid said...

kantoiiiii hehehe

best jugak tak de bnda nk buat tu

Ana Aishah said...

sekali sekala takpe tapi kalo dah ari2| mau mati kutu dibuat nye. haha

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...