Wednesday, December 28, 2011

dua puluh lapan dua belas

Assalamualaikum

3 day to go !
lepas tu bertahun baru la kita kan
ada improvement tak dari tahun sebelum nie?
ape yang korang achieve sepanjang 2011 nie?
sume azamm tercapai tak ?

if ada yang belum terlaksana
takpe, teruskan usaha anda. .
di tahun 2012 nanti
semoga tahun depan lebih baik
dari tahun sebelumnya


Jom muhasabah diri
InsyaAllah >.<

with love,
Aishah Iss

Saturday, December 24, 2011

lelaki pendiam perempuan bising !

Assalamualaikum


The fundamental emotional need of a man is to be respected and appreciated. 


To make a woman feel loved give her the three AAAs: Attention, Affection, & Appreciation. 


To make a man feel loved give him the three RRRs: Respect, Reassurance, & Relief. ;)



kenali pasangan anda >.<

don't be sad dear

Assalamualaikum


be nice if u want me be nice for you,
give me if u want me give you,

please don't make me cry anymore..
because, u will never have me again,

see here what i want to say..



now!
i'm strong enough to persuade my self
since i have others people 
that can make me smile and laugh 
instead of YOU !

bye (',')

Monday, December 19, 2011

Pelamin AnganKu Bahagia

Assalamualaikum

Masih ingat lagi tak tarikh cantik 11.11.11 tempoh hari ? Pasti semua orang ada kenangan tersendiri di hari tersebutkan. Begitu juga dengan aku dan teman-teman. Mesti tertanya-tanyakan ape? Huhu ^^

Ape lagi kalau bukan kenduri kawennn my friendd ! Fairuz Fadzilah Saad name diberi telah selamat diijabkabulkan dengan Mohd Amin bin ... hee tak tahu lah pulak ~ dan kini sudah sebulan bergelar suami isteri .. 

Korang perasan tak dalam tahun ni jer dah bape kali aku update entri pasal wedding.. huhu Sume dah kawin tinggal aku je ! Eh tak lah ada lagi qilah and aweenn.. mereka je la peneman setia yang masih bergelar bujang.. ^^




Masa ni kami pegi ari nikah day and majlis nye sekali. cam biasa pakai sedondon..and masa ni masih 4 orang lagi bujang.. but after wedding yana, tinggal la 3  !! kalau nyanyi lagu budak hitam memang kene sangat dah tu.. haha 




Bergambar bersama pasangan pengantin. sama cantik sama padan :) Congrats to both of u !! kami nak anak buah tau ~ hahahaha ^^ to fairuz dear, kuatkan semangat ye even terpaksa berjauhan. but u takmo noty-noty ok! 


picture credit to http://www.fizgraphic.com/

Ini pastinya saya ! Singlee .. singlee.. singlee.. 
tapi saya bahagia ^_^

Tweet..Tweett.. dimiliki !

Assalamualaikum

Isnin dah kan. wikend yg sangat busy sampai takde masa nk merehatkan diri dan minda. tapi still happy sebab dapat hang out with friends and Allah beri lagi peluang untuk terus hidup di atas muka bumi ini.. Alhamdulillah ^^

18/12/2011 - Wedding's Liyana

Actually it's double celebration sebab yana birthday and wedding day !! Sangat seronok kan bila wedding jatuh pada hari yg sama dengan kenduri or nikah day. So date tu kita akan ingat sampai bila-bila :)
betul tak ? Hehe

Tapi, kenapa dalam happy mesti ada rasa sedih yek?? Perasaan itu akan menujah bila melihat mereka bahagia  .Padahal kawan sendiri tu ~ ^^ tak baik kan ada perasaan begini =(

Sebenarnya perasaan itu adalah *cemburu* !! teettt ~ Iyelah, next steps untuk mereka dah nampak tapi aku ??Ya Allah permudahkan la perjalanan ini.. semoga yang baik itu sentiasa mendampingi ku... Aminn..

motip entri nie nak bitau korang semua yang aku pun nak kawin jugak cuma tak tau bila je ~~ ^^


Di sana tersenyum di sini terluka ^ . ^

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...