Monday, December 19, 2011

Tweet..Tweett.. dimiliki !

Assalamualaikum

Isnin dah kan. wikend yg sangat busy sampai takde masa nk merehatkan diri dan minda. tapi still happy sebab dapat hang out with friends and Allah beri lagi peluang untuk terus hidup di atas muka bumi ini.. Alhamdulillah ^^

18/12/2011 - Wedding's Liyana

Actually it's double celebration sebab yana birthday and wedding day !! Sangat seronok kan bila wedding jatuh pada hari yg sama dengan kenduri or nikah day. So date tu kita akan ingat sampai bila-bila :)
betul tak ? Hehe

Tapi, kenapa dalam happy mesti ada rasa sedih yek?? Perasaan itu akan menujah bila melihat mereka bahagia  .Padahal kawan sendiri tu ~ ^^ tak baik kan ada perasaan begini =(

Sebenarnya perasaan itu adalah *cemburu* !! teettt ~ Iyelah, next steps untuk mereka dah nampak tapi aku ??Ya Allah permudahkan la perjalanan ini.. semoga yang baik itu sentiasa mendampingi ku... Aminn..

motip entri nie nak bitau korang semua yang aku pun nak kawin jugak cuma tak tau bila je ~~ ^^


Di sana tersenyum di sini terluka ^ . ^

6 orang dah komen, anda bila lagi ?:

fairuz fadzilah saad said...

knp ade entry pasal kenduri yana tp kenduri aku x ade?... :( *tsk

Ana Aishah said...

@fairuz fadzilah saad

baik! next entri i will upload bout ur wedding k :)

RazFiRa said...

cantiknye pengantin..

InsyaAlah awak akan menyusul juge nanti :)

Ana Aishah said...

raz..cantik kn, thanks ~~

fairuz fadzilah saad said...

hihi.. :)

aimie amalina said...

mcm dh dkat jek bunyi tu kak
hehehhe
bile2?
hehehehe

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...