Friday, October 21, 2011

Jeles dengan kita la tu ~

Assalamualaikum....
Hujan lebat..hujan lebat... nasib sempat sampai umah before hujan turun..
hahaha. cakap macam la naik moto ke basikal an.. Padahal naik kereta.

now, update =)) ~

1. Dah dapat bilik sewa. selesa+ puas hati sangat-sangat. Tak sia-sia mencari sampai 8 biji rumah untuk disewa. hehehehe.

2. Kat opis baru ni, macam-macam ragam. tapi normal la kan. Budaya kerja, mesti ada gossip and yang paling penting mesti ada jer yang nak "kepochi" hal orang. hehehe

3. Kat rumah sewa dah ada unifi kot ~ so pasni kalo ada kelapangan mesti nak update blog. Hihi =)) !!

4. Tiba-tiba rindu pulak kat family, aritu sebulan berulang alik rasa dekat j dgn deorang. Now dah duk umah sewa dah malas-malas nak balik sebab penat :((

5. Korang sihat tak?

6. Apa nak buat kalau kat tempat kerja selalu je ada masalah cam "jeles menjeles" erk ?? Any idea ?

7 orang dah komen, anda bila lagi ?:

aimie amalina said...

akak!
rindu akak
heeeee
semoga aka dipermudahkan sume urusan ye

jeles?
aihhhhhhh
kasi juelng mate die
hehehehe
x dela..
org cm tu x leh layan kak..wat dek jek taw..=]

mocha~ said...

wah..rindu kak aishah update blog :) busy ya~

JG said...

buat tatau jer pd org yg jeles2 ni. mereka sakit hati sbb tgk kite lebih baik dr mereka. maka usaha la buat yg terbaik dgn cara yg baik agar dpt dicontohi oleh mereka (^^,)

diana said...

buat bagi depa lagi jeles..
dan sentiasa letak kan diri kita kat tempat yang terbaik..:)

diana said...

buat bagi depa lagi jeles..
dan sentiasa letak kan diri kita kat tempat yang terbaik..:)

sis92 said...

cakk..
manusia diuji dengan pelbagai ragam manusia yang lain..

semoga kamu terus kuat :)

yanaLiy said...

aaaaaaaa...

Geram nyeeeee..

dah tulis panjang lebar lepas tu hilang!!!!!

okthxbai

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...