Thursday, July 14, 2011

tukar link ...

Assalamualaikum readers!

Nak tanye sikit nih
Apa akan jadi kalau kita tukar URL LINK blog kita erk ..?
kepada follower and pada blog kita sendiri ?

sebab niat di hati nak tukar url link blog lahh...

bole sape-sape bagitahu tak ?

4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Cik Ezy said...

kalo tukar link xjdk pape kat awk..
tp yg follow blog awk ni kene unfollow awk lepas tu kene follow awk balik..
baru la ape yg awk apdet akn kuar kat dashboard..
2jela yg saye tau..
hee

NURUL AINI NORAZMAN said...

once kite tukar URL blog follower kita tak kan dpt view blog kite,.
so klu nak tukar kene bagitahu followers kita awal2 la URL blog kita yg baru,.

*sbb dulu aini pernah tukar URL blog jgak,.=p

Munna said...

dlu terfikir nk tukar url jgk...lps mnta nasihat kujie.com xjadi tukar n kekalkan url lama smpai skrg =)

Munna said...

"buat je blog url lama – letak entri bagitau dah berpindah ke url baru. kawan2 yg masih simpan url lama akan dtg dan boleh baca note tu. Itu pun kalau url lama masih boleh digunakan. cuba create dulu, boleh tak."

maksudnya kat sini mcm kakjie kata buat je blog baru/url baru.kt blog lama tu dientry terakhir letak note maklumkan blog baru spy sape2 yg masuk boleh ke blog baru.

takut kalau kita tkr je url, rmai tak take note...tp boleh je kalau awk rajin nk inform pd sume folower =) sy mls...hahaha

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...