Saturday, July 23, 2011

Tak sangka dapat ke udara - MHI

Assalamualaikum readers. 

rasa macam nak lompat-lompat tinggi lepas tu golek-golek ! sonok pulak rasa nya. 
bila dengar kelab kesayangan aku keluar tibi pagi semalam .. Malaysia Hari Ini okayy !
tapi itu lah aku pulak yg tak tengok.. rugi rugi rugi T__T (sape suruh bangun lambat)


picture di atas bukti ! 
yang berbaju smart kuning hitam tu lah wakil dari kelab aku
smart kan?? nama kelab ni Badan Peers Kaunselor Uitm Shah alam .
seriuss bangga bangga bangga dan terus bangga dengan Peers.


Sepanjang bergiat aktif dengan PEERs 


kem pertama time join peers, kem ni WAJIB bagi semua ahli kelab
tempat : bukit cerakah, shah alam jeeeeee


mula-mula masuk memang hangin dengan senior sebab buli kami
tapi bila turn kiteorang pulak jadi senior. memang parah la junior (gelak jahat)


bergambar before expedisi tawan Gunung Angsi, N9
one more gunung yang aku dah tawan gunung dato, rembau.
rindu rindu rindu nak daki gunung lagi


smile.happy.friend.spirit.love


program with adik-adik sekolah. tepung komakkk. Hehe


see. see. see. baju aku pakai sama ngan baju wakil kelab tu kan? semarrtt (sori perasan)
with PEERs lots of love.learn bout life & friendship.

"so, sape yang study or akan study kat uitm boleh join this club okey :)
cari kat unit bimbingan dan kaunseling or tanye kaunselor pun boleh."

rugi kalau tak join.
okbai !

6 orang dah komen, anda bila lagi ?:

ezzu said...

bestnye dy...uitm kat ezzu ad jgak kelab peers nie tp x tau lh aktif ker x...

Ana Aishah said...

ezzu
best sgt!even wakil je yg kuar tibi,tapi AA tetap rasa bangga!

iMBobo said...

bestnye! p kemboja x?

hajar said...

smg kelab kamu terus maju... :)

IMANSHAH said...

terkenang zaman belaja dulu

Ana Aishah said...

@imbomo
tak pegi lahh.keje kan..takleh cuti

hajar
tenkiuu dear :)

imanshah
kannnn..rindu zaman study!

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...