Tuesday, July 05, 2011

tak BERSIH

Assalamualaikum readers!

Ada sape-sape join perhimpunan BERSIH 9 Julai 2011 ni tak ? Aku tak tau sangat pasal ni, tapi just nak highlight ape yang penting je. nak berhimpun tu berhimpun lah. tapi jangan sampai nak porak peranda kan semua orang. kadang-kadang aku tak suka bila politik memutuskan tali persaudaraan. hanya kerana sorang pilih pihak pembangkang dan sorang lagi pilih kerajaan. yang dulu nya kawan sekarang dah jadi musuh. tak elok kan.

abis review pasal politik! ape kata korang klik link bawah ni .


Nampak ape yang dia buat ? tak BERSIH dan tak PATUT kan ? kalo aku tau sape yang buat camni memang aku sekolahkan dia cukup-cukup ! salah satu faktor kebersihan hati adalah dari makanan yang kita ambil. sebab ia kan menjadi darah daging kita.

Susah betul nak cari makanan yang dijamin bersih dan halal sekarang ni. nampak gayanya orang bujang cam aku ni kene balik umah masak lah. tak bole dah beli-beli kat luar lagi dah. bahaya lah! 

Hati-hati memilih makanan yaw ! ^_^

7 orang dah komen, anda bila lagi ?:

pha is said...

btol tu... skrg mmg susah nk cari makanan yg halalan lagi thoyyiban.. hehehe

Cik Embun said...

bawak bekal dr rumah je laaa...=)

Cik Ezy said...

perhimpunan tu wat kat stadium kan?
huhu

haa.. baek masak kat umh..
lg bersih!

sergeant keroro said...

yang kfc tu haram jadah tol. benda camtu pon nak main2

GaRy™ said...

hahahaha... takut bebenor kfc tuh yer?... hahaha...
hidang je ayam hidup~.. XP

Gadis Kecil said...

pha is-mai kita berkempen masak di rumah.

cik ezy
haah. buat kat stadium tp xtau stadium mane.

roro
staff dia main-main wat keje

gary
ayam hidup? mmg ramai yg menjerit lah bila dtg kfc nnt. hihi

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

masak sendiri lg puas hati

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...