Friday, July 22, 2011

Suram pulak malam nie

Assalamualaikum reades!

Minggu ni tak balik.
so agak bosan. dah la seorang diri
nasiblah dalam bilik ni lengkap segala
berbekalkan broadband yang semput-semput 
mintak dibayar esok
aku gigihkan juga taip entri ni.
hahahaha

buat mimi atia (edisi khas)
arini nak jawab persoalan kamu
pasal pop up window comment aritu
cara ini lebih mudah untuk orang
komen entri kita
setujukah anda semua ??
cuba la kay :)

1. Log in > Dashboard > Setting

2. Then , Clik pada tab comment .

3. Cari Title yang ini . (Comment Form Placement )

4. Tick kan pada Pop-up window

5. Save Settings .

6. Siap . Good luck !

tutorial credit to : lyssasecret

peringatan !!!
ini bukan blog tutorial.
ini blog peribadi.
^________^
Go to lyssasecret
kalau nak belajar edit blog ye
Okbai ......

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Green Apple said...

dulu masa mula2 pon tak reti nak buat benda ni... tapi bila ada rakan yang tegur, baru tahu... betapa mudahnya... hehehe

Ana Aishah said...

Green Apple
bagus2!! AA suka explore.then bila tak tahu baru cari info :)

mimi_atia said...

wahhhh..tQ2..mimi pasti akn apply kan nya utk blog mimi..tQ aishah.. (^_^)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...