Friday, July 08, 2011

shiema sufian : FIRST GIVEAWAY

Assalamualaikum readers!

Dalam ketandusan idea nak mengupdate, datang pulak jejaka hensem menyapa .. hik hik ^_^

" iMBobo tag Gadis Kecil tau hehe"

maka, dengan sopan santun penuh ayu, gadis kecil yang malu-malu kucing terus klik banner di bawah ini..

cantik banner engko dik. tenang jer!

takde apa yang nak dikritik pun. blog kamu dah cantik menawan + kemas bersih saje. cuma terpikat dengan nama mak dan ayah kamu tu, ada kene mengena dengan kisah akak masa di sekolah menengah dulu. hihi

nak tahu ? bagi akak menang dulu. Ngee ~
siapa nak join bole klik SINI
ok. babai

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

abglan said...

Haaa... yg uitm tue tak sempat masuk... nie ene masuk laju2 nih ho ho

Gadis Kecil said...

haha. sila2 ~ klik laju-laju yer!

shiema sufian said...

hehe. terpikat eh? haha. takpe. sory mory la dekat shiema :)tengs for joining. you have a nice blog :) keep it up dear :)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...