Thursday, July 07, 2011

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA

Assalamualaikum readers!


Masa blogwalking tadi, jumpe segmen ini. sila KLIK BANNER untuk ke blog penganjur. Memandangkan segmen kali ini berupa komen entri, jadi aku dengan rasa berbesar hati nya nak minta jasa baik korang komen entri yang berupa soalan ini... kenapa kene komen ? 

sebab saya nak tahu.....

Apa pendapat anda tentang blog ini ?? 


dari segi :

1. Wajah blog
2. Penulisan
3. Berat / ringan 
4. suka / tak suka singgah sini 

p/s : dibenarkan kritik + beri pandangan !

Habis dah soalannya. kritikan dan pandangan anda semua amat diperlukan. Maklumlah saya ni blogger baru. banyak lagi nak belajar, so sebagai teman seperjuangan. sudi kiranya tinggalkan komen yer! Jasa anda akan saya kenang =) saya akan terjah anda serta merta bila dapat link anda nanti. 

Terima kasih Semua ! ^_^



28 orang dah komen, anda bila lagi ?:

kotak bulat said...

er..ok je..kemas blog ni.. :)

Freaky said...

wajah blog dah sangat elok kerana takde widget yang pelik.

penulisan anda pun elok kerana mengikut standard formal dan tulis full sentence

berat / ringan ? yang ni bagi freaky ringan masa masuk tadi.

Kalau singgah sini mesti la suka :D

Bui Idzra Ryn said...

bui pun sama mcm KB..kemas dan senang mata memandang,loading pun sekejap..*_*

lieynanilaz said...

blog ni ok dah...simple jerk dan kemas..

jom ke blog saya
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

nurul nadia nasir said...

blog cantik!kemas dan tersusun rapii ewahh hihi salam kenal :)

LUNA LANUN said...

Saya dtg terjah dr segmen SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA.

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Bawak Diri, Daku Merajuk. Kan Best Kalau Dapat Terjun Keluar Dari Pesawat Ni!
1. Kenyataan Rasmi Pengarah Operasi Restoran KFC Malaysia Berkaitan Isu Penyebaran Video Pencemaran Makanan oleh Pekerja KFC
2. 1000 UV Sehari Tanpa Perlu Ping Blog
3. Ko nak berhenti merokok ke berhenti bernyawa?!
4. Cerita Di Sebalik Malam Pertama Saya

by LUNA LANUN

sergeant keroro said...

ORAIT JEK, KALAH BLOG KERORO XD

hehe :P

Munna said...

1)kemas, xde banner @ widget yg bsepah2

2)color pun nice tak menyakitkan mata

3)header simple tak serabut

4)ringan, tak tuggu lama utk loading


pendek kata.....semua ok! caya lah.^^

Lavender Lassie Roses said...

Singgah sini utk komen2.. :) Singgahlah ke entri saya kat sini yer.. :) maceehh :)
http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html#comments

cik mun said...

datang sini..
nice blog..
comel jee..


jom komen entry saya

genkc0rner said...

segalany ok..cuma td genk nak masuk agak lambat skit la..mgkin sebb line tak kuat tau blog ne berat


JOM KOMEN ENTRI GENK
JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

EYFAalias said...

Wajah blog :
comel. kemas. simple.

Penulisan :
okay aje. tulisan senang utk di baca.

Berat/Ringan :
Blog ni cepat loading. so, tak berat.

Suka/tak suka singgah :
Inya'allah ada masa dah tentu eyfa singgah :D

anak abah said...

pendapat saya:

1) blog kemas, cantik. tidak srabut

2) senang membaca penulisan anda.

3) blog ni ringa. so cepat je loadnig. xyah nak tunggu lame

4) mesti la suke singgah ^^

GaRy™ said...

wajah blog : tersangat kiut, sedap mata memandang...
penulisan : ayat2 penulisan x tegang sangat... ayat santai & buat gary rasa santai membaca...
berat??... tersangatlah ringannyer~..
suka la singgah cne!! hehe...

PeRmAtA bIrU said...

blog nih ringan...best tersusun dan ringan..jadi saya follow sini..hhehe
salam perkenalan...
jom ke blog saya...
http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

Green Apple said...

siti : semua komen membina nampaknya...
Tahniah... berjaya buat blog yg disukai rakan2 semua.... best kan bila dapat sokongan macam ni...

sue perbs.. said...

blog ni okey je.. tak serabut.. tak de bling2.. hehe.. nice..

Cik Ezy said...

blog xberat,.
suke blog ni..
sbb 2 saye suke singgah cni..
troskn berblogging!!
=)

yana said...

blog yang simple...dan kemas...loding pun ok...yana suka...yana follow ye...

"SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ..."

Mieya Atiera said...

blog nie siyes best..
senang loading dan tulisan pon senang nak baca dan faham :)

btw, thanks coz singgah ke blog Mieya tadi..

Bro ahmad said...

sangat simple dan menarik..biasa blog ladies banyak widget,,tapi tidak blog ini

tomatokering :) said...

simple , tak berat pon . ^^

putra suki said...

hai kak, blog akak cantik sngat. pnulisan pun menarik, kalau nak thu blog akak berat atau x sila timbang kat sini ya.. huhu. :)
http://www.akalemosi.com/2010/11/nak-blog-anda-populartimbang-blog.html

tia @ Ini Kisah Tia said...

dah okey ni . tak serabut rabut sangat :)

Cik Embun said...

sy bangga jd warga UPM ada x??
sob3~

NasZ said...

salam..keputusan segmen simple ni dah keluar..jom tengok sape yang menang..huhu..

KEPUTUSAN SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ..."

Cik Baju Kurung said...

wajah oke , simple macam yang CBK suka . font pun oke . loading ringan je . over all , semua oke lah ! kalau dah masuk and follow , mesti lah suka ! :)

Hanny Quinn said...

BW... (^_^) Feel Free To Visit Mine http://hannyquinn.blogspot.com/

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...