Tuesday, July 19, 2011

Segmen : Kami Blogger Ramah Mesra


Assalamualaikum readers ! Anda ramah ? Anda mesra ? Mari join segmen Achik Shida ni yer ! Terpikat nak join sebab apa yang achik kata tu memamg betul, sebagai blogger kita kene lah ramah mesra kan. 

Kita ni kira retiss di alam maya lah. kalo kita senyap jer takde sape tahu kewujudan kita kan. And aku sendiri pernah mengalami nya sebelum ni, akibat dari tak sempat nak blogwalking and berbalas komen blog ini terbiar begitu sahaja. 

Dan kini, berkat dari ramah mesra lah, aku dapat ramai kawan blogger yang ramah tamah. Hee ~

15 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Achik SYIDA said...

thank sudi join :)

KuNanGKuNanG said...

sy pun dah join..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,sy ramah gak!! ngeh2..

syok sendiri lak kan..

aishahNewdestiny said...

Achik
Ur most welcome Hee~

nuyui
awak mmg ramah selalu. hihi

Cik Ezy said...

cik ezy krng ramah..
kehkehkeh

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hekhek..yerke?? opss!! malu ai..hehhe..

myhatiku said...

hai,freindly blogger..nice :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: insyaALLAH,doakan ea..nak gak blogger mesra~~ =)

Yumida said...

mesra!...dtg dri segmen Achik Shida..slmt bkenaln n happy blogging..

http://umikasum.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-blogger-ramah-mesra.html

GaRy™ said...

retis d alam maya... hahaha... ayat x ble blah.. XD

abglan said...

siti pun dah di tag, kui kui kui

Cik Kamoo said...

belog ini chanteeek dan kemas!!

Bro ahmad said...

semoga berjaya..best2

iMBobo said...

join dahh! :)

Green Apple said...

jom beramah mesra... haha

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...