Saturday, July 02, 2011

segmen jom follow dan komen

Assalamualaikum readers!

Nampak tak banner atas tuh, segment dari INIKISAHTIA. Sila KLIK kalau and nak join segmen nie. sampai jam 10 malam ini saja tau! cepat sebelum terlambat. gegegege ^__^ . Jumlah follower masa join segmen ni = 196 orang! I love U all ~

Ayuh kita follow blog dan komen 


17 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Papa Mifz said...

mcm menarik segment nih...kalo sempat jap2 lg nak join la...:)

Gadis Kecil said...

yer papa mifz. jom join segmen =)

tia @ Ini Kisah Tia said...

terima kasih join segmen Tia . Tia follow kamu jugak okey :)

abglan said...

aiyak! dah hari ahad lak hu hu ;)

mrs redzuan said...

hai. follow you dari segmen tia..

>>>segmen follow dan komen

NuSaNa NoSa 91 said...

keen pon join segmen ni tau aishah.. keen dh follow aishah.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

hanyzham hadny said...

salam dari nyzham
dah follow blog awak dah

nelly said...

100 lebih ?
wow !!

Gadis Kecil said...

tia
tenkiu drop here and follow me! next time buat segmen camni lagi au ~

abg lan
dah tak sempat ye. takpe nanti kita suh tia buat segmen lagi k

mrs redzuan
tenkiu singgah sini =)

EYFAalias said...

hi, salam kenalan. eyfa singgah and follow sini :) happy blogging ok.

aku dan satu said...

follow!!

iMBobo said...

waaa ramainye join segmen ni..ni segmen terbaeeeek ni!! btw, iMBobo follow here.. :)

perfect life z said...

hello...saya join sini ok...dah jadi followers tau...
thanks to be my followers..gadis kecik

Gadis Kecil said...

eyfa
thank sudi follow sini ye.

aku dan satu
follow kamu juga =_=

imbomo
dah follow imbomo juge. cer tengok =)

z
orait z ! tenkiu jugak

~~Ticer Wann~~ said...

dari segmen yang sama... Follow here

iyan shazlind said...

datang sini dari segmen tia ini, follow awak dah...harap awak happy2 always :)

IntaNBerliaN said...

terjah & follow

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...