Thursday, July 07, 2011

segmen cx's : bloglist UiTM di Hatiku

Assalamualaikum readers!

Segmen lagi ?? sebelum tuh mai pakat ramai-ramai komen entri INI. Tenkiu ^_^

sekarang, nak join segmen budak uitm . harap-harap dapat kenal dengan blogger dari uitm pulak.


*klik banner untuk ke penganjur segmen*

saya bangga menjadi warga UiTM kerana..

  • berjaya menjadi graduan UITM iaitu satu-satunya universiti 100% bumiputera.
  • berbakti pada masyarakat, sebab masa study rajin join program yang berunsurkan kaunseling + kemasyarakatan. 
  • ramai yang kata graduan UITM ni bermasalah dari segi sosial, tapi saya tetap bangga jadi warga nya sebab saya berjaya membuktikan yang saya BERSIH dari masalah sosial even belajar di sana.
teringat pesan pak ngah sebelum masuk UITM dulu " jangan masuk je pakai baju labuh, seluar panjang, tudung litup. keluar nanti terus pakai baju nampak pusat " =_=" Alhamdulillah saya berjaya menamatkan pengajian dalam bidang Ijazah sarjana muda perakaunan (kepujian) dan pulang dengan siapa diri saya sama macam dulu cuma kini sudah bergelar GRADUAN UITM  ! 

rindu UITM SHAH ALAM + kawan-kawan 

    17 orang dah komen, anda bila lagi ?:

    cx's said...

    hye dear.. thanks a lot sudi join my segmen! UiTM di Hatiku.. =)

    Bro ahmad said...

    1 love heart huhuhuhu
    orang uitm je ke?

    syrupmasin said...

    sep sikit..uitm :D

    Gadis Kecil said...

    cx's

    ur most welcome. and tenkiu sbb keep datang sini and siap buat entri khas tuk kite. terharu tau :)

    Gadis Kecil said...

    Bro ahmad

    sume orang pun bole bro! hihi

    tengs sudi datang ^_^

    Gadis Kecil said...

    syrupmasin

    main sep-sep tamlom ek. hihi

    syaz@rozelt said...

    wah..mesti rmai dak uitm yg join segmen nih..hihi

    ayanuts said...

    wwooooo bestnya ada degree from uitm..amik accounting lg tu..hebat :)

    mOoN IzzaN said...

    graduan UiTM ea...congrats.. :)

    KuNanGKuNanG said...

    balas kunjungan&follow blog ni...

    adik akak pun uitm..:)

    syiela said...

    ex uitm juga tp sri iskandar :)

    pRiNCe said...

    prince dtg bce entry yg bgus..:)
    sudi tak berkawan dengan prince?
    jom bce entry terbru sy..:)

    Awak Ni Kiut Lah..Suka Tengok Awak..
    Jalan Paling Bahaya Di Dunia
    [ Video ] Inilah Akibatnya Apabila " Harimau " Cuba Cium Buntut " Kuda "

    abglan said...

    Alamak... dulu masih ITM lagie le, tak kita! nak masuk gak wak ak ka ka

    Gadis Kecil said...

    rozelt
    tu lah, nak kenal dengan blogger uitm jom lah

    ayanuts
    tenkiu dear :)

    moon izan
    tengs yah ~

    Gadis Kecil said...

    kak KK
    adik akak uitm mane ?

    syiela
    oh.ex uitm jugak ye :)

    prince
    hai dear..

    abglan
    nak join? cer tengok leh lagi tak... :)

    abglan said...

    alamak... tarikh dah tutup :P

    Gadis Kecil said...

    aduh sian abglan.kita g uitm je la. hihi

    Thank You For Reading Yahhh !

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...