Saturday, July 09, 2011

rindu nak exam

Assalamualaikum readers!




Ini dewan terakhir aku menduduki peperiksaan. 
Teringat kembali susah payah nak menghadapi 
rasa give up pun ada jugak masa ni
tetapi, akhirnya aku berjaya juga hingga ke tahap ini.
dulu, setiap kali nak exam jer mesti nangis...
sob sob
sebab takut nak masuk dewan exam. 
sebab takut lupa apa yang dibaca.
sebab takut kawan ramai sangat ulang-ulang note depan aku. psycho!
senang citer memang takut tak leh jawab lah.
tapi Alhamdulillah. 
dari tadika sampai universiti
just repeat ONE paper je. 
itu pun masa kat uni jer
tak suka lecture mengajar terus fail exam.
ha ha ha
And now..
kembali merindui saat itu 

kesimpulannya, jangan ada takut jika mahu berjaya !

9 orang dah komen, anda bila lagi ?:

abglan said...

Ha? pas exam nangis.. uuuuU sweetnye, masa tue takde hero dtg pujuk ke? hu hu

Gadis Kecil said...

hihihi. masa tu lom ada hero lagik. so pujuk diri sendiri je lah. :(

iyan shazlind said...

pernah nangis teruk time wat diploma dulu, oleh sebab fikiran agak berserabut (satu hari ada 2 paper)..bila ada announcement yg masa exam tinggal lg 5 minit baru perasan ada 1 soalan yg 25marks terlupa nak buat...sadis betul:(

Gadis Kecil said...

iyan
alo sian nya. itu la kan. kalo dah cuak sangat mesti kita jadi tergopoh-gopoh. tapi skrg dah berjayakan. :)

Abby Salvatore said...

next year abby futher study sudah...so bakal2 ke dewan exam lah nmpknya..kekeke...

kotak bulat said...

kb suka dewan exam dari kelas...hehehe..sb senang kit nak meniru.. :P

man said...

ia dirindui apabila telah berlalu...

Niena Pengembara Ilahi said...

sy pn rindu nk exam jgak ^^

Iss Aisha said...

Abby
Selamat futher study yaw !

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...