Saturday, July 23, 2011

Kata dah berubah ?



Assalamualaikum readers! cuaca kat luar romantik sungguh. kalau ada kesayangan bersama pasti hidup rasa sempurna kan. tapi apakan daya hidup keseorangan di rumah sewa amat membosankan tahu?? 
sila abaikan perasaan ini yer. kehkeh

walaupun cuaca sejuk kat luar sana, hati aku tetap panas panas panas tahu? panas dengan penipuan besar dari kekasih hati aku ni .kata dah berubah jadi lebih mesra.beriya hantar mesej, kononnya akan melayan aku lebih tapi dia penipu !!!







haa...ni la mesej yg dia hantar kat aku tadi.kononnya dah updgrade tapi hampehh.... makin semput adalah. mengalahkan sipuutt !rasa macam nak putuskan hubungan dengan kau jer wahai celcom broadband!




punyalah lembap broadband nie, sampai sudah aku goreng nasi + ayam pun still loading lagi . kita putus je lah camni yer !! aku dah tahan dengan perangai kau ! jangan cuba nasi goreng ini nanti anda menyesal. kehkeh

4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

sue perbs.. said...

hehe.. sy gune P1.. dlu clcm.. tpi slalu terover limit..

Ana Aishah said...

huhu. P1 kat sini susah sikit nk dpt coverage.

Addin said...

nasi goreng + ayam tu menarik ! ;)

sakura 8554 said...

CELCOM BROADBAND MMG SLOW TAHAP CIPAN..

DAH PERNAH GUNA TIME KECOH DGN BROADBAND TAHUN 2007/2008..

TIME PAGI START KUL 2 AM BARU LAJU LOADING..TAPI TAK TIDO KE KITA TIME TU..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...