Thursday, July 21, 2011

Jangan harap kau boleh goda aku yerr .

Assalamualaikum readers !

Nak kongsi entri ini dengan anda semua. Baca dan hayati nya.


Babak 1 & 2

Babak 3 & 4

Babak 5 & 6

Babak 7 & 8


Tadi waktu kerja sibuk. tak sempat nak update entri hari ini. Dan bila sampai rumah, minda kosong no input yang bole di keluarkan sebagai ouput. Jadi, niat di hati just blogwalking je lah. dan Allah izinkan aku jumpe dengan satu blog yang damai dan entri nya menarik minat aku. sangat ! Membuatkan aku rasa nak lepak lebih lama di situ. Dan entri di atas milik beliau. Aku teringin kongsikan dgn pembaca lain. Jom ke blog beliau http://kami-muslim.blogspot.com



10 orang dah komen, anda bila lagi ?:

PeRmAtA bIrU said...

ya... syaitan sentiasa ingin menyesatkan manusia... terima kasih berkongsi nasihat...:)

ney said...

hee, pantun yg sgt bermakna. syaitan memng da berjanji nak bwk kawan ramai2 masuk neraka. maka, berdoalah agar kita teros kekal dijalan yg diredhaiNya.=)

Cik Ezy said...

suke la ngn pantun ni..
=)

Cik Baju Kurung said...

terbaiklah ! =)

Aisyah Aina said...

best pantun ni...penuh makna :D

r'Da said...

besttt sgt... mcm nk baca byk2 kali.. :)

diana said...

pantun islamik..:)

Jiejah Gorjes said...

suke entri ni mcm sindir saya hahahaha...aduh ngeee

cik kacak said...

terbaikkk ~ ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/makin-dekat-makin-terbiar-belog-ni.html

iMBobo said...

pantun nasihat :)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...