Sunday, July 03, 2011

hati-hati dengan ELITE Highway !

Assalamualaikum readers!

Kata orang cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengar-dengar. Asyik benar bercakap-cakap sampai tak perasan ada orang ekori aku. Siap dengan camera tersembunyi lagi. elok je aku lalu dengan penuh ayu nya, dia pun snap picture aku.

hebat kan?

dah dapat soft copy, ape lagi dia pun print out jadi hard copy. senang sikit kata nya nak sebarkan. Berani kau kan? dah lah ekot aku sepanjang perjalanan. lepas tu nak edar-edarkan pulak gambar aku. ape jenis manusia la kau ni. pastu ugut aku pulak tuh.

yer. ugut aku dengan duit !

kalo nak duit cakap je. tak payah lah nak curi amik gambar aku. pastu hantar kat umah then ugut aku mintak duit. kotor sungguh cara kau ni. pengecut ! main hantar notis jer. pulak tuh, siap ada tempoh. lewat jer seminggu naik RM 100.

kau ingat aku takut ke ?



esok aku nak jumpe kau. kat balai polis. kita kasi setel ini saman !


malayang duit aku bulan nie. dapat surat saman dari PDRM. kesalahan lebih had laju. siap ada gambar kereta aku sekali dalam surat tuh. so nak pesan dengan korang lah ni, hati-hati bila memandu di highway elite waktu siang. ada mata-mata di sana. sekian, aku mangsa keadaaan. =(

12 orang dah komen, anda bila lagi ?:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,sbr ea..

heheh..pasni lbh brhati2..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: hakhak..nk tempah utk raya ea..lalala..lom dibuka..ngeh3..

anismelon said...

huuuu..tkot nie..pnh kene sekali dulu takot dah..serik nak kene saman lagi

Bui Idzra Ryn said...

hik2..lain kali jgn drive laju sangat..^_^

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..xley blah entryy nie..saba jela eh.. wink3 >_<

amirul.fareast512 said...

woot~woot~
walk,stalk n talk kat n3 ni sat .
huyoo ~
lajunyee kete dea..
haha :)..
aishah..
reyn tgh cnfuse ni ..
leh tlg reyn pilihkn tak
yg mane satu dlm link ni

http://akmeyruleyna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

btul2 taktaw yg mane satu ..
sbb sume nye tak cantik ..
penin2!!

tengss taw sbb sudi komen n3 tuh .
tengss sbb tlg reyn jgk !
uhhu :)

Encik JI said...

tu bhyanya . hehe. kopakla...

Syuxer said...

perghhh berbulu kalau kena camni..

malas wat roadblok gi wat speed trap huhu..memang nasibla kalau kena..berpa had laju dia benarkan?dan berpa speed awk?

Aku DaN SeSuAtU said...

comel kartun tu..

Gadis Kecil said...

syuxer
had laju yg dibenarkan 90km/j. tp sy bawak sampai 100km/j. hehe nasib tak baik pulak

abglan said...

He he he... upload le gambar, nak tgk kot masa tu tgh korek idung ke he he!!

cik tehaa said...

kesian kat awk.. xpe jgn sedih2 nnti dpt diskaun byr saman ;)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...