Tuesday, July 26, 2011

hilang mood nak berblogging



Assalamualaikum readers!
terima kasih sudi singgah blog ni ye
maaf kalau korang datang singgah tapi entri nya sama je
takde perubahan & penambahan
and maaf jugak sebab takde kunjungan balas dari aku
buat sementara waktu nie
ketiadaan masa untuk mengupdate
tiba-tiba broadband wat hal
even dah bayar jadi slow mellow
geram aje ! terus takde mood nak update


and now mood tidak berapa betul
kejap ok kejap tak ok
tapi aku masih waras ye. hehe


pada yg sudi drop here and drop komen
thankks alots!
pada yg dah follow aku akn cuba sedaya upaya follow balik
and bila singgah je sini 
JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK OKAY !!

7 orang dah komen, anda bila lagi ?:

NuR 'aQiLaH said...

cukop bengang kalo berok buat hal..huhu

Cik Baju Kurung said...

ololo .. takde masalah lah akak ! =)

Dzarief Zuhdi said...

jgn sedey.. chillex.. :D

aimie amalina said...

hehhe
sabo ye
nnti dah sehat c bb tu
BW n blog eyh!

apik pehe said...

hehe..beruk apik pon kadang2 gitu gak..hehe

Ana Aishah said...

@nur aqilah
tension kan! tersengguk2 nk bw

@CBK
nnt dah ok akak bw sane ye.hee

@dzarief zuhdi
thanks :)

@aimie amalina
baik!nnti aishah singgah sane ye :)

@apik
ni bru 1st time tau.geram

saya bukan tomato said...

ala yunkkk . kite nak baca apa nanti ? ><

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...