Friday, July 08, 2011

saya dulu, kita sekarang

Assalamualaikum readers!

Kalau dulu kita seorang yang nakal, tak kan sekarang pun nakal kan. Manusia itu pasti berubah bila sampai masanya dan dengan keizinanNYA. begitu juga dengan blog nie. banyak dah perubahan. Alhamdulillah

dulu sunyi tanpa pengunjung 
sekarang meriah dengan tegur sapa

dulu takde siapa pun nak datang komen entri, sedih
sekarang tak cukup masa nak moderate komen. happy

dulu bila masuk giveaway atau segmen, kalah + tak bertuah
sekarang ni tuah tu berganda-ganda. Alhamdulillah 

dulu follower puluh-puluh jer
sekarang ni follower dah ratus-ratus. 

dulu tak rajin nak blogwalking and komen entri blog lain
sekarang ni pantang ada masa mesti singgah blog lain and tinggalkan komen, if suka lebih mesti follow

dulu terpikir nak delete blog
sekarang, sehari tak bukak rasa rindu 

Apa-apa pun nak ucap terima kasih pada semua yang sudi komen ENTRI ini . kalau nak tau, aku dah menang segmen tuh. sume tuh berkat dari dorongan dan bantuan korang jugak. tak caye ? klik SINI dan lagi aku dapat anugerah dari blogger tau. klik SINI pulak . 

Bukan nak megah, tapi nak khabarkan pada semua blogger iaitu usaha tangga kejayaansambil kita menimba ilmu kita juga dapat eratkan hubungan silaturrahim sesama kita kan. ^_^

12 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Siti Safiyyah said...

eh macam ss terbalik sikit. dulu tak terfikir nak delete blog, skang terfikir sbb trafik jatuh.. takleh nak terima kenyataan.. huhuhu

apik pehe said...

huhuhu..betol2 tu..usaha kena ada

Siti Safiyyah said...

hehe. ade ke yg akan rindukan tulisan ss? alhamdulillah kalo ada. harap salah seorang tu adalah awak. ^___^

Cik Ezy said...

betol..
ade usaha ade kejayaan..
troskn berblogging ye..
hee..
=)

Siti Safiyyah said...

insya-Allah. jgn lupa tegur ss kalau ada yg tersalah dlm blogging. salam perkenalan ya ^___^

~~Ticer Wann~~ said...

Ticer pun macam tu jugak dulu.. down bila entri kita satu pun tak da balasan.. tapi sekarang fuhhh memang meriah.. happy blogging :)

RazFiRa said...

entri comel.. like3

iMBobo said...

iMBobo tag Gadis Kecil tau hehe..

http://imbobome.blogspot.com/2011/07/shiema-sufian-first-giveaway.html

niena shopping2u said...

teruskan blogging,.. :D insyaAllah pasti berjaya.. sy mula2 berblog dlu mna ada org komen entri hehe

sergeant keroro said...

adoi, tak pernah bertuah masuk GA ni T.T

abglan said...

Bagusnye, hari ini dah lagi baik dari semalam.. enry camnie le yg selalu menaikkan motivasi aku nih.. mekasih

Gadis Kecil said...

ss
jangan delete blog tau! nnt GK rindu :)

apik
betulkan! tenkiu

cik ezy
sayang lebih kat kamoo

ticer
aah kan,mmg down sgt! tp sekarang tak lagi

razfira
awk pun comel. hihi

niena
betul tuh :)

roro
cuba lagi dan lagi. tak menang takpe blog kau femes hemes!

abglan
same-same.....Hee

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...