Sunday, July 31, 2011

2.50 am - mood rajin nak blogwalking



Assalamualaikum readers!

Sabtu pagi, bandar seremban dibasahi ujan. Syok tido and balas dendam penat lelah driving :) 

Sabtu petang, gerak balik kampung melaka. Ada family gathering sekaligus sambutan hari jadi ahli keluarga.best, makan banyak after recover dari sihat muntah-muntah 3 hari lepas. and ada cabutan bertuah. family aku sepulohsepuloh orang dapat hadiah. hahaha sepupu and makcik pakcik yg lain semua jeless.. ^___^

Sabtu malam, after majlis setel sume orang gotong royong kemas-kemas then gerak balik nogori sembilan.

Ahad pagi, jam dah kul 1.45  pagi, sampai jer terus on lappy! rindu blog. tengok komen rakan blogger lain bagi. approve than terus terjah dari satu blog ke blog lain.

And now, 2.50 am. mood blogwalking itu masih belum hilang lagi. tapi mata dah mula terkebil-kebil. tanda dah suruh tidooo!

Ahad tengah hari. sambung blogwalking semula.Nak aku terjah? tinggalkan link korang di entri ni yer. nanti aku lawat. InsyaAllah :)


5 orang dah komen, anda bila lagi ?:

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh..
lewatnya dia tido semalam yer..hehe

selamat dah BW blog ila eh..ngeh3...

salam ramadhan...

anismelon said...

tak nak bw kat blog anis pon..weeee..

Ana Aishah said...

ila noneybunny
hehe. melawat blog ila last sekali sebelum tido. salam ramadhan juga :)

anismelon
takmo majuk yer. dah review blog anis pon. heeee...

aimie amalina said...

hamboii akak..
jalaaaannn no..
weee..
beli ole2 utk mimi!
weeee =)

Addin said...

wahh busy nya dia . hehe :)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...