Friday, June 03, 2011

Youu..jangan la goda I ! Awwwww..........

Fuuhhh~ (tiru gaya awal ashaari)

Dua hari lepas, ai tergoda u..................
tergoda dengan keSEKSIan seorang pelayan di restoran...
masalahnya dia tutup habis tuh...
tapi dia tetap seksis !!
bak kate kris dayanti...makhluk tuhan paling seksi gitu.....
tudung pakai, t-shirt lengan panjang, seluar pun panjang!
Abis nape ai masih tergoda???

Nak tahu jom ikuti cerita di bawah !

Even seluar nye panjang tutup seluruh kaki ia tetap KETAT! Sehingga menampakkan SELUAR DALAM.. Bukan setakat lelaki jer yang memandangnya....tapi perempuan pun turut tergugat ! Ohh malu gila korang tau, semua customer yang datang makan kat restoran tuh tertumpu kat kakak tu jer... Sementara aku sedang menunggu makanan yang di order, aku asyik perhatikan sekeliling... Anddd.......

Ternampak seorang brader ni, baru lepas amik makanan then panggil kakak tu sebab nak order air..elok je kakak tu pusing belakang...brader tu tersengih-sengih then mata dia asyik pandang belakang kakak tu jer!!! Ishh...aku pulak yang malu :(  tapi aku rasa kakak tu mesti tak tahu yang orang semua sedang pandang dia sebab nampak ape yang ada dekat dia insead of orang tengah mengorat dia .. sebab tu la lagak dia cam tak tahu apa-apa.. huhu

Seusai makan, aku and kawan nak pegi bayar... aku mintak pen and kertas dari cashier and tulis NOTE !

KAKAK!
Lepas ni JANGAN pakai lagi seluar ni..sebab seluar kakak sangat JARANGtenkiu and sori 

Then aku pon bagi lah kat kakak tuh suh baca....Mungkin ini cara terbaik sebab aku rasa malu sangat bila ada lelaki yang TERSENGIH-SENGIH bila tengok keadaan cam nie..AKU MALU !! So tidak salahkan kalo aku tegur kakak tu demi menjaga maruah kaum ku sendiri ..... 

Esok nya tuh ... KAKAK TU DAH PAKAI SOPAN SIKIT.. hahaha


Nak pesan ni !!! 

1. Siapa yang gemar sangat pakai legging cenggini, pastikan baju tuh LABUH dari punggung tau. Sebab legging ni ada jenis kain yang memeri, so bila saiz kaki yang AGAK BESAR akan buat seluar tu TERIK..then akan menampakkan kulit dan seluar kecik, tak baguslah kan. Tapi lagi bagus TAK PAYAH pakai lah seluar legging ! hee

Peringatan ini buat diri ku jua ! 

4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

apik pehe said...

isk3..naper la pakai legging kuar jalan2..bukan ker legging ni untuk tido jer

Cik Ezy said...

hahakk..
aduyai..
tp bgos cara awk tegor kakak 2..
=)

nur afiqah hani said...

xpyahla pkai legging. xcomel la . huhu

abglan said...

He he he... statement nakal tp menginsafkan hu hu hu

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...