Tuesday, June 28, 2011

kotak bulat promote blog

Assalamualaikum readers!

Time blogwalking kat blog Firdaus *suka baca blog dia* tadi, ternampak pulak ada bloggers yang sedang senang hati nak promote blog.

So ai tertarik hati nak join same! Meh terjah banner di bawah ........

klik banner untuk JOIN 
Ape sebab Join? 

Nak tambah kenalan di blog and bertukar pandangan serta pendapat. Nak merasa blog dikenali agar dapat perbaiki mutu  penulisan dan mantapkan isi blog ! Blogger kecil tak mustahil bole jadi besar jugak kan. Usaha tangga kejayaan. Kotak bulat, tenkiu erk sebab buat segmen nie, baik sungguh hati kamu. Bukan senang nak dapat blogger yang murah hati tolong promotekan blog org lain. Hope sudi promote ai juge. Hee

Jom paste link di entry Kotak bulat !

12 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Khairil said...

join jangan tak join...saya pun dah join...hehehe

kotak bulat said...

thanks sebb join... semoga ni dpt mmbantu menaikkn sesama kita dan membina persahabatan dlm blog... :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

oh yeayy!!

salam kenal yer..

Gadis Kecil said...

Salam kenal buat nusha juga :)

ainondreamergirl♥ said...

dtg terjah :)

cik najihah said...

singgah dari segmen KB :)

cik pip said...

wah...tahniah2...dtg menterjah dekt sini..

http://sepitsini.blogspot.com/2011/07/tips-utk-di-follow.html

cik pip said...

dr blog kb..congrazt...:)

Aku DaN SeSuAtU said...

DR BLOG KB..NICE BLOG

ary anwari said...

da terjah..:)..salam perkenalan ye...

encikAPPLE said...

datang dari blog KB.besnye blog dipromote. hehe. nice header btw !

syaz@rozelt said...

singgah dr blog kb~hehe
blog sy ada buat segmen klu sudi meh ler join~

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...