Tuesday, June 28, 2011

BLOG DAN AKU



klik banner tuk JOIN !
Assalamualaikum!

Terasa-rasa makdara memanggil ajak join sesi soal jawab antara blogger ni. Hihi Apa kata anda suma JOIN sama. Dapat jugak update entri sambil bertukar-tukar idea dan pengalaman. Betul tak ?

Ada soalan temuramah nak kene jawab ni .....

1) Apa nama blog anda
    Entah kali yang ke berapa memikirkan nama blog ini. dan akhirnya diberi nama "Inibelogsaya" !

2) Kenapa anda memilih nama itu
    Sebab ini blog saya. ekekeke! 

3) Tema warna blog anda
Tema warna blog ni BLUE and PINK. suka kaler ini sebab teringin nak buat tema masa kahwin nanti. Eeee !

4) Dalam sehari berapa kali anda mengupdate entry di blog
Depend on masa yang ada and mood untuk mengupdate lah. kadang-kadang banyak. tapi sekarang ni sehari tu ada jugak lah satu. di opis busy, di rumah pulak internet slow macam kura-kura. Spooill Mood nak update je!

5) Isu atau topik yang selalu dimasukkan dalam blog anda
Selalunya kisah hidup saya sendiri lah. Dulu isi entri blog ni selalu emosi jer, sampai kawan-kawan pun perli. siap jadikan isu usik mengusik. tapi tak kesah pun sebab itu menandakan blog saya ada pembaca! Now, dah tak full emosi lagi dah. Tapi isu kerohanian pulak. Hee ^_^

6) Kenangan manis/pahit selama anda berblog
Banyak kenangan manis jer kot sebab ramai kenal dengan blogger secara maya je lah. Even blog ni tak dikenali ramai tapi makin hari makin rancak atas bimbingan dan dorongan blogger lain jugak! Paling manis bila ada blogger yang sudi singgah dan tinggalkan komen. korang buat saya sentiasa nak berblog! tenkiu

7) Blogger Idola (kalau ada)
Ada. dia mula follow saya dan suka tinggalkan komen di setiap entri. Jadi semangat nak berblog. dia ialah Cik Ezy  and tak lupa jugak pada follower + blogger lain yang rajin singgah and komen entri :)

8) Target follower untuk blog anda
Tak kesah dengan follower. tapi pembaca! sebab mereka buat saya ingin terus berblog :)

9) Namakan satu benda yang paling anda suka yang terdapat dalam blog anda
Yang paling suka Header blog saya. sebab ia hasil kerja tangan saya sendiri. Hee

10) Kata- kata ucapan untuk Blog anda
Blog teruskan usaha! Terima kasih pada follower dan blogger lain yang sudi singgah serta beri komen yang memberansangkan. rasa blog ini begitu berharga, Yeaay !

6 orang dah komen, anda bila lagi ?:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Hehehehe... yuppp memang sedari pagi mak dara memanggil manggil sitiaishah utk join segmen mak ni hehehe... Mak pun sukaaaaaaaaaaaaa betul tgk header adik siti.. mmg cantekkk sangat.. sgt kreatif... Tankiuu ye sudi join segmen mak ni =)

zoe said...

hehehe. tengok kak adza pun suke header blog ni. thanks for dropping by my blog ye !

Gadis Kecil said...

Mak dara

Sesame! terima kasih di atas puji-pujian itu. terharuuuuuu gitu ~

zoe
oraits zoe.

Cik Ezy said...

saye ke cik ezy tu?
pengsan kejap 8minit..
terharu2..
sobs..
mekaseh yunk..

Gadis Kecil said...

iyerlah. cik ezy lah tu.

hehe..same-same kembali :)

cik najihah said...

nice blog..
simple je..suke!

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...