Thursday, June 30, 2011

benci korang

Assalamualaikum reader!

Dah banyak memberi ke hari ini ? moga pemberian itu ikhlas dan mendapat berkat dari nya. Hee ~ 

Engko apesal? pepagi dah benci orang ha aishah?? 

Benci korang! sebab korang suka buat aku nangis . asal terharu je aku  nangis. asal nangis je aku terharu. takmo kawan dengan korang lagi . Huhu 

Pertama kali kot aku tengok dashboard blog aku berlambak komen and jumlah follower bertambah seramai 5 orang dengan hanya 1 malam saje. Hek eleh! aku lagi ramai tau *kate blogger femes itu*. Takpelah, aku baru nak merasa, ko dah biasa so mesti dah tak rase ape kan. bagi la chance kat aku pulak nak naik same. Mencik tau. Heeee Terima kasih pada yang sudi singgah blog ni, korang memamg best. Tunggu erk, what u give u get it back ! 

benci sayang korang !

Now, dah sayang blogger tapi benci deorang bertiga ni. Bahagia sangggggaaattt ! Jeelesss ok :((( Pejam celik dah setahun mereka kahwin, siap dah dapat anak lagi. comel pulak tuh. first anniversary deorang disambut secara simple tapi bagi aku ia amat romantik and sweet :) Menci tau korang ni. suka buat aku rasa nak kahwin sekarang. Burrpp!


Aku suka props tu, comel jer. actually pasangan mukhlis (hasben) and ruzy (wife) memamg sweet orangnya. Happy 1st  Anniversary Korang ! sesape nak celebrate 1st anniversary bole buat gini erk. sweet je ! *bila la aku  leh dapat* 


First anniversary disambut together with Baby Girl diaorang. yang wife tu sebaya aku. dah ada anak dia. aku anak tekak ade lah. cukup lah tu kan. Ngee ~


main suap-suap pulak! isya main cake jer bagi chance daddy + mummy dia. Hehe


Inilah permata hati pasangan bahagia ni. Farisya Aliya lahir pada 07/04/2011. Semoga kamu membesar dengan sihat dan penuh kasih sayang serta menjadi anak yang solehah . Nanti Cik Sha datang jenguk isya yer ^__^

Habis! 

korang celebrate anniversary cane pulak ? 

4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Bro ahmad said...

pasangan bahagia..huhuhu comey anak siap ada ulangtahun perkahwinan...romantik...:)

Freaky said...

waaa hepinya :D .. baby x makan kek ke ? huhu

Cik Ezy said...

comelnye baby tuuuuuuu

Gadis Kecil said...

Bro ahmad
mereka sgt bahagia tau. *jeles*

freaky
baby tak leh makan kek lagi..so tgk j lah..

cik ezy
isya memang comel cam cik sha dia.. hehe

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...