Wednesday, June 08, 2011

Alhamdulillah. Majlis Kahwin Gilang Gemilang !

Alhamdulillah. Setelah 3 hari akhirnya hilang jugak penat berkenduri aku. penat sungguh bila kenduri kahwin ni kan. mane nak layan tetamu lagi, nak layan sedara mara lagi, nak layan orang tersayang lagi. ecece! senyum lebar je wikend lepas. al-maklumlah kenduri kahwin kata nya. haha Oleh itu, mai sama-sama layan gambar sepanjang sehari bermajlis kawin :) 








aku sebagai tetamu yang diundang memenuhi saje. yang kahwin nya mereka. haha. Turn aku? owhh sabarlah kira nya menanti yer. ada jodoh tak kemana pergi nya der. haha 


so! nak wat ucapan sikit boleh? apa kesah, silakan lah. ngee~ 


semoga bahagia sampai ke syurga to semua pasangan yang baru saje bergelar suami & isteri sabtu hari tu :) cepat-cepat dapat baby! hihi. and jangan lupe datang wedding aku pulak nanti. Thank sebab menjemput makan free di majlis korang. nasib baik takde cerri berri after kenduri kan.. kalo tak naya aku! haha


=_="  

tata 

5 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Ezy Pinkpurple said...

selamat pengntin baru utk mereka semua..
hihikk

NURUL AINI NORAZMAN said...

ramai tol kawin time cuti sekolah ni,.ramai org cuti so ramai la yg akan dtg kenduri,.=))

Gadis Kecil said...

@ezy pinkpurple
thanks! jawab bagi pihak pengantin :)

@nurul aini norazman
kenduri..kenduri..bila kita nak kenduri pulak ni? hihi

Hadi said...

meriahnya.....:)

abglan said...

Makan free time!!!

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...