Wednesday, May 11, 2011

tragedi semalam

Cerita yang lepas... Jangan dikenang-kenang
kelak binasa badan... 
Oppss.. 
habis kalo baru berlaku semalam
nak ingat boleh tak ??

Apesal dengan semalam ??
huhu.. ada kisah yang menggeletek hati 
sorang mamat tangkap cinta sama sorang awek...
sampai sanggup semakkan wall facebook aku
demi memperjuangkan awek dia

Salah aku jugak kot, sebab gatal jari tekan tetikus comel ADD awek mamat tu.
niat dalam hati just nak STALKER awek dia 
teruk kan aku ni ...
tapi aku sikit pon tak rasa teruk sebab just nk tengok awek idaman dia
macam yang dia perkatakan tak..
Alih-alih bila aku tengok..
hurmmmmm..mengecewakan !!!
kecewa sebab kau bukan awek dia ker ?
mesti lah tak kan !!!
tapi aku kecewa sebab taste awek dia same jer cam dulu
dia kata nak berubah.. konon nak cari awek yang baik
yang sayang dia.. kira suci la kan...
tapi... ape yang aku tengok, awek tu dedah sana.. dedah sini
bukan la kata dia tak baik 
tapi kalo dah dedah sana sini tu 
korang nilai la sendiri ye...
hehe

Then, selesai jer stalker page awek tuh... aku terus REMOVE dia
tapi dalam hati kata camni 
" agak obvious pulak, baru jer add dah remove.. lantak lah"
hahahahaha
tak sampai 1 jam pon... mamat tuh post kat wall aku cenggini 
.
.
.
.

di antara komen-komen nya adalah :

1. Mamat tu dah bitau pasal aku kat awek dia, so awek dia dah tau la sape yang cuba stalker dia

2. Bila aku dah tau awek dia tau.. aku kata la nak add balik, tapi mamat tu kata takde makna awek dia nak approve balik sebab aku ngengade delete dia.. ADA AKU KISAH ?? aku saja pancing ko mat :)

3. Tiba-tiba masuk sorang kawan kira kenal kami ler.. bukak citer lama kteorang, tapi yang mamat ni macam SUKA and BUDGET HOTS lak ! siap tag-tag name aku konon dia pon ingat la citer lame tuh.. padahal tadi dok backup awek baru... Masih tak boleh lupa awek lama ke mat ?? haha

4. Mamat tu nak tunggu aku kawin dulu.. Opkos mat ! aku kawin nanti aku jemput ko erk =) And aku doakan ko bahagia ler dengan awek pilihan ko itu, hope kali ni biarlah sampai ke jinjang pelamin erk 
hihi

Betul ke Ex-BOY or Ex-GIRL tak boleh jadi kawan after putus ?? 
aku boleh jer tapi akan suka stalker ler ...
hahahahahaha
MyEm0.Com

6 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Cik Ezy said...

hihikk..
macam2..

RazFiRa said...

hahaha.. comel je kamu ni..

lepas ni add pastu x payah remove.. buat je die invisible dulu

pastu 2,3 bulan remove..

cewahh suke2 je ajar

GadisKecil said...

@cik ezy

camni la gamak nye kalo takde keje.. ngee ~

@razfira

invisible? bole erk? nape xtau pon..hahaha...

pasni nak belajar lah.. hehe

tajUl aFiq said...

giler r k.iss stalker smpi add tros..huks xpnh dibuat org..

GadisKecil said...

iyer la tajul..kalo x add camne nak stalk.. haha dia private kn sume wall dia .. so kalo nk stalk sume kene add ler.. hahahahaa giler kan !!

アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...