Tuesday, May 31, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Assalamualaikum Semua (^__^) Ramai-ramai jawab Waalaikumsalam..hee! Esok dah 1 Jun 2011 means tinggal 5 hari je lagi untuk Join mid year give away ni.. So sebelum terlewat ape kata pakat-pakat join GA ni.

Klik pada BANNER untuk keterangan lebih lanjut!

Kalo anda semua perasan, colour tulisan banner GA ni ala-ala header saya kan...hee! Itu yang buat tertarik hati nak join... ;) Dan lagi, ramai pulak yg sponsor GA ini... Apa kata kita view blog mereka... Jom!!



okey dah selesai.. mari kita tengok hadiah nya pulak! Malas nak cerita panjang, apa kata korang sendiri  tengok dan nilai. KLIK SINI ! Saya juga mahu menang... hehe :)

6 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Cik Ezy said...

gud luck !
=)

nawal addina said...

sy pon join !! :D

apik pehe said...

hehe..gud lak yer mek

GadisKecil said...

cik ezy
thank ya! join jugak kan..good luck too :)

nawal addina
semoga berjaya juge!!

apik pehe
Thank yer pik! hehe

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

Gadis Kecil said...

Yeay!!

layak utk menang x ?? hehe


thank nisa

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...