Thursday, May 26, 2011

bukan aku yang nak makan gaji buta

Assalamulaikum.....

Waalaikumsalam....

Dah 3 bulan berlalu, tapi hari-hari pon masuk kerja tapi takde kerja... So bukan salah aku kan ? Bukan salah aku tiap-tiap bulan makan gaji buta.. Tapi company ni yang takmo bagi kerja dekat aku... Tapi aku takde la seterok yang disangka... Even takde kerja tapi aku still datang opis walaupun mood nak datang kerja tu berada jauh sekali dari hati ini.. Tapi demi menjaga periuk nasi sendiri haruslah datang jugak kerja kan....

hari-hari pon same...... 

sudah bosan.....

bila bole blahhh dari sini....?

dah apply banyak job ........... tapi 

lom ada yang sangkut ....

Ya ALLAH....

please help me !

bosannnn

bosannnn

bosannnn

6 orang dah komen, anda bila lagi ?:

NURUL AINI NORAZMAN said...

InsyaAllah kak,.ada rezeki tak kemana tuh,.=))

GadisKecil said...

thank aini !

Cik Ezy said...

ssh kn keje skrg ni..
sabo jela..
nt dpt la tu keje kat tmpt laen..

cHeQ SaL said...

kisahnyer...org kat cni da 7 bln tak tak keje, apply2 pun tak dpt juge... Bosannyer usah di tanya, tapi masih punya kesabaran menanti. =)

GadisKecil said...

@cik ezy

Betul tuh,kalo tgk kat jobstreet tu banyak je vacancy..tp bila apply lngsung takde feedback nye kan.. Tq cik ezy

GadisKecil said...

@cheq sal

nak keje yg mcm mane agak nya?? kelulusan rasa nya dah ok kan..tapi tak tau nape takde org nak amik kita kan..Good Luck cheq sal!

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...