Thursday, April 07, 2011

Saya tak mintak lebih, just kejujuran jer...tapi itu pun tak mampu beri,kecewa nya !

Kecewa...itu saje yg aku bole kata kan buat masa sekarang...siang tadi yg penuh dgn tragis di smbung pula dgn malam ini benarbenar buat aku kecewa dgn sikap dia...Perbuatan dia tu pada org lain mungkin sesuatu yg kecik tapi pada aku sgt mendalam and sakit sgt...!!!!! Dia sendiri yg ingat kan aku pd kisah lampau yg dah bertahun aku lupakan..perjalanan hidup yg aku tempuh sgt sukar dulu dan kini aku rase seolaholah ia kembali dalam hidup aku...Kenapa ? kenapa semua ini  mesti terjadi ...? i hate LIAR..................xkesah la tipu kecik ke, besar ke sunat ke ape ke, janji kalo berkenaan dgn TIPU/LIAR sure aku benci.. please leave me alone....

Memang perangai aku ni takde sape yg mampu tahan tapi just speak it out kalo engkau rase xbole blah sgt dgn aku..tapi bukan dgn cara tipu aku ....dah bnyk kali aku ckp,aku benci kalo org tu tipu aku...and now u doing it perfectly !!! siyess aku xleh terima..Terima kasih la bebanyak ek !!!!!! banyak lagi mende lain yg aku bole pikir skrg selain dari pikir pasal engkau ...so blahhh !!!! :((

aku betulbetul kecewa dgn sikap dia.......



2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

aqilahjemadi said...

babe! what happen??..relax..chill la..jgn di layan org sebegitu..menyakitkan hati + jiwa..the best thing is, ignore those feelings dgn org2 nyer sekali for the time being..it might hurt, but you'll feel better~ =))

nAma aKu kUtAt said...

lal..wat biasa ja la bai..dok pa ko ksh2..biar je..tu tdanya tuhan tjuk u sstu la..ambil iktibar la dri smua ni k..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...