Monday, April 25, 2011

Pembikinan blog Part I

Alhamdulillah, bertemu kita kembali dalam dunia tak nampak ini..hehe Hanya huruf dan abjad saje yang menemani anda di muka hadapan komputer milik peribadi... Semoga semuanya selamat dan berada dalam emosi luar biasa bagus dan hebat sekali... huhu :))

Fuhhh...!! berpeluh jugak la ketiak dahi ku nk menghasilkan header yg comel lagi besar serta melambangkan identiti blog ini yg sebenar.... tibatiba saja nk ubah itu dan ini sebab mula rasa identiti blog yang dulu sudah mula pudar disebabkan ejekan temanteman yang blog ni terlalu emosional... muahaha.. Tapi tak per, sekurangkurangnya ada readear jugak kan... walaupun ia menjadi bahan usikan di kala pertemuan dengan rakanrakan.. seronok rase sbb hasil tulisan yang entah apeape ini masih ada sudi yg jengah dan baca.. Thankkkkssss semua !!! 

Part I  ini just nak show header baru, saje la kan.. Dah bosan pulak dengan yang lama sebab terlalu simple and maybe budak-budak kotss..sedangkan anda berumur 20++ hahaha... takmo mengaku umur yang sebenar...Ishhh Teruk sungguh kamu ini.... Sooooo aper kata survey ???? Cer try lihat ini ....



Torrraaa datang lagi !!!! Haha aper la kan, macam budak-budak lagi sekali engko nie..:)) ni la dia header baru blog saya, kalo tidak puas tengok yang ini bole tengok atasss sekali nun lagi besarrr.. huhuhu Ape kata anda komen sket sebagai kata-kata semangat pada ku untuk terus berblogging.. support anda amat diperlukan...tQ !!!!!!


TAK SEMPAT TENGOK WAYANG ???
SIBUK ??
BOSAN ??


0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...